[親生仔] Google Pixel 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
所以唔唔太想轉 iOS 太大工程
睇下 s10 跌到幾錢先
用住等 pixel5
其實部 pixel3 仲好健康
係唔夠位姐
寄返美國可能要成千銀
唉屌,仲諗住買黎同Google assistant 激情對話
點解要咁貴??用返BNS 果啲唔得既咩??
thx. it's work
但係要先disable左edxposed先,係咪暫時唔能夠同gpay並存?
另外有無ad block介紹?thx
書面語口語唔同文
係因為自古以來中國一開始用文字,就係寫文言文
幾十年前香港/廣州有三及弟,就係文言白話口語撈埋黎用
而家粵文就係口語再減少啲語氣助詞
有冇人update 之後 ringtone 冇撚左
我今朝老細打黎miss call 先知
ringtone 唔知點解自己set 左做none

點都係有好過冇
唔覺去到用唔落,只係唔夠好
唔駛成千蚊

上年3仔我朋友都閃mon要換,有代運幫寄返美國,你同仆街google講咗先,再問下啲代運睇下邊間得

仆街google會俾張usps label 你,到時印出嚟,攞埋去代運,到咗美國,代運公司就用張label寄返俾佢

睇下你要退錢先換機,但要搞好撚耐
你應該未入edxposed set個黑名單
睇番#171
https://lih.kg/nznvMnX
就係同你所講一樣,先熄左edxposed個module,咁就可以過到 sn,用到gpay。
如果開返就用唔到。
另外未正式用部細機,用左28個鐘standby,sot係1hr33min,仲有37%電
開左黑名單都過唔到sn?
如果無熄module,過唔到
你重味ship
reboot多幾次,過到
thx,有無adblock介紹
佢應該係冇貨啦?
app廣告?
minminguard囉
由xposed年代用到依家
28h standby ?
等犀牛出super wide鏡 拎去旅行簡直perfect
有冇巴打同我一樣要用埋上年比個50蚊,但係比佢瘋狂cut單

SEND左起碼4個email屌佢完全唔撚覆我
有咩問題
28h 無用過部機?
咪寫左sot用左1hr33min
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞