[親生仔] Google Pixel 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
仲有一樣嘢,不推文回覆丫

講左幾耐
而家屌緊你係咪都話人大陸仔,你又問香港定台灣論壇
少留言 sor
首先,呢度係香港論壇,麻煩盡量用返香港用語

其次,閃退需然台灣都有用,但大陸都有用,麻煩唔好用大陸字眼
香港係用彈app
同顯卡嘅道理一樣

台灣大陸都有用

但一樣比人顯你老母卡同屌你大陸仔
已入庫已經3日
無錯‼️
你一問佢 個status 就會轉
其實好多轉運仲清緊bf堆貨
入倉出庫慢d 係正常
利申:bf有買其他野
bns都要預20號先到齊香港倉
Bns 兩日內就入倉加出倉啦
呢個真
Fedex 星期日送左去倉 我星期一即刻問佢有無問題
佢覆左就轉左 status
尋日朝8點入倉
今朝就出咗
如果部Pixel 4XL黎到香港壞左有冇地方整體?上網搵好多都係Pixel 3a之前果d。

利申:個Mic用唔到
手動轉status,而唔係真係track到件貨喺邊
佢而家話到咗香港你都吹佢唔脹
尋日轉電話用,唔記得左lihkg pw,無得登入一日

之前就係用v0.4.6彈,而家用0.4.5.5個個ok左
fingerface都已經用到。

新問題:
有無gapy fix教學
另外之前disable個edxposed,再將google service全部magisk hide後,reboot後黑畫面,再reboot 2-3次先正常返,即刻unhide佢
可唔可以寄返Google
同Google one個客服傾緊
叫我搵番美國果邊.........
3仔表示whatsapp狂hang
iphone 用家表示無問題

btw dllm google 我部slate 仲未 ship 丫
我用0.4.5.x會bootloop...

有個magisk module 唔洗用電腦搞
去play store裝termux
開左佢打pkg install sqlite,跟住入magisk load番個module就ok
gpay sqlite fix
https://github.com/stylemessiah/GPay-SQLite-Fix/releases/tag/v1.9
rhinoshield 張Mon 貼好難痴
唔計 distortion 某程度上 I like distortion
但係影完出黎矇既 dklm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞