[親生仔] Google Pixel 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
宜家ship status係咩?
運輸中-往香港倉庫
LM
搵人試試先
ching 幾耐換一次電話
平均3年
部Pixel 4 XL過曬d野先發現個Mic壞,點算?
pixel 4 又冇 ultrawide
iPhone 11 個 ultrawide 又垃撚圾
三星又唔撚肯 update

冇部電話揀到落手
same
有冇人爆過mon拎過去整?岩岩跌爆左部pixel 3,想知有冇人係香港整過要幾錢
有冇人今朝update 完whatsapp之後開唔返不斷閃退?
利申: pixel 4 XL, whatsapp beta version
https://twitter.com/WABetaInfo/status/1205217435302989829?s=20
//DO NOT UPDATE TO 2.19.365 ANDROID BETA!!!

After the Splash Screen, WhatsApp crashes and you cannot use it!//
不過依家話啱啱出咗2.19.366
你可以試下上playstore update睇下有冇
Iphone11個ultrawide真係差, 但有點都好過冇, 始終13mm同26mm真係差好遠
大家平時用咩apps 做battery health check
唔該巴打
啱啱update 完開得返嚕
我都係
又唔覺iphone11 pro ultrawide好差,我覺得未夠好都未至於差如果以電話嘅鏡頭技術,我覺得就算google 出而又唔用黑科技,其實應該都差唔多左右曲化模糊化真係要用ai 先解決到,所以期待pixel 5 同iphone 12 點出
冇night mode冇af如果pixel有應該好好多
[img]我係ebay度買咗部pixel 4 xl 128gb, 765usd, 19號先到美國倉,運到返香港都一月[/img]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞