覺唔覺德國係旅遊角度嚟講好垃圾?

296 回覆
19 Like 183 Dislike
Ching有乜推介 ?
我日日都係frankfurt
好撚鐘意機場check飛
我上年自駕都係朋友排
大約係咁frankfurt --heidelburg-斯圖加特-rothenburg-wurzburg-frankfurt
最緊要係上無限速公路
中線都行緊140以上,正到
有車牌應該會好充實

大把好野睇
DM is the worst! 黨鐵delay幾分鐘 算得係啲咩,德國個鐵例牌一遲就半個鐘。
唐人街
Duisburg有咩玩?有無去到個Zoo ?

有班教育界痴線佬為左唔比學生落入聖誕節圈套
https://lih.kg/1776399
我去成個月,唔食呢啲食乜… 唔通三餐去食flat rion, burger and lobster,拉麵咩,個個都知好食,但點負擔得起… 我homesaty平時都係就咁食普通嘢

我都有特登去過啲餐廳食,啲blood pudding啊,kidney pie,仲有fish and chips,仲有露天market啲小食… 都唔係話好好食,仲要鬼死咁貴

你不如介紹下倫敦有冇嘢食係平得嚟又好食
上次係法蘭克福見到啲黑鬼拎住大麻周圍走
德國好正喎,歷史文化運動乜都有。啲人又冇想像中咁cool,啲野食又唔差,個人黎講純粹太多薯仔、肉。嗰度生活指數相對又比較低,啲嘢都算平。

利申:喺嗰度helpx留過一個月
10月去過, 幾乎次次都有查飛狗,好彩有買飛
DB 簡直係狗屎垃圾

連續三架車都遲
睇地方
北面近乎冇人查
南邊日日查
真心其實成個R洲都一樣除非你去貴既地方
德國啲小鎮多數都好靚 至於食嗰方面就真係唔太慣 唯有食啲大路啲嘅嘢啦
讀世史去德國旅行不知幾有feel
鐵血將軍俾斯麥
意大利 西班牙 南歐暖啲會唔會好啲
喺香港因為反党鐵跳閘,喺德國又唔係要反Bahn 何必逃票?
Detail, 點樣玩法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞