覺唔覺德國係旅遊角度嚟講好垃圾?

296 回覆
19 Like 183 Dislike
試下插唔插到去Regensburg
真心推介
Rothenburg成個城OK
個聖誕市集好細無特別
佢本身就有間店24/7 365日聖誕
或者直頭skip左法蘭克福啦
美食天堂仲有西葡希臘
黎緊1月會一個人去柏林同Munich....
有咩夜生活
下星期去
西班牙
正常你夜晚一出旺果幾區,地鐵站外有班黑人會見你遊客樣就主動問「need something?」
我就淨係幫襯過買weed,你想要D咩都可以問下佢地有無
柏林既techno music係世界好有名既城市,鐘意落club可以試下搵water gate同tresor
推薦依兩間原因係出名得黎唔算難入,入場機會大過7成,排隊唔算太耐
有D出名既club好隨機揀人入,入到場機會唔過一半,仲要排一兩粒鐘

平時唔鐘意/無落開club都建議當景點參觀下,完全係同香港兩個境界,去過跟本返唔到轉頭

鐘意另類音樂既就要上網搵定碰運氣,例如我記得有間小型club每個月第唔知幾個會變metal之夜,全場人都爆粗band友咁樣,又係好撚正的
柏林好撚好玩wo
要夜生活大把
鐘意歷史更加唔洗講
藝術野都有得睇
食就不過不失,要有心機搵
有咩夜生活
下星期去
正常你夜晚一出旺果幾區,地鐵站外有班黑人會見你遊客樣就主動問「need something?」
我就淨係幫襯過買weed,你想要D咩都可以問下佢地有無
柏林既techno music係世界好有名,鐘意落club可以試下搵water gate同tresor
推薦依兩間原因係出名得黎唔算難入,入場機會大過7成,排隊唔算太耐
有D出名既club好隨機揀人入,入到場機會唔過一半,仲要排一兩粒鐘

平時唔鐘意/無落開club都建議當景點參觀下,完全係同香港兩個境界,去過跟本返唔到轉頭

鐘意另類音樂既就要上網搵定碰運氣,例如我記得有間小型club每個月第唔知幾個星期六會變metal之夜,全場人都爆粗band友咁樣,又係好撚正的

手殘,已修正
德國淨係睇返二戰有關嘅野都大把野睇。
Frankfurt真係垃撚圾
Nederland 就係Broadje
西班牙好唔好玩 好似唔算太貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞