[PC] 黑橘又新龍之谷 1?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
巴打 辛苦晒 唔熟meta真係覆唔到
玩開影舞繼續玩
雖然唔勁
如果可以倉轉又真係唔錯woo
但去到95巢又限職又限攻,有無大致養成方向應該點走/_\定係其實因為果啲求速刷所以先咁多限制
龍武強化比瑟奇拉平。不過數值上瑟奇拉+10就=龍武+12。龍武有加攻效果
依家你打太難既野先有限制,基本上11f難度有2個裝勁既人帶都過到
好似呢家唔使再疊buff 團buff得返四職buff 同上冰 有錯就其他巴打再補充
有用既問題先覆算,老老豆豆紙上談兵真係好難表達得咁詳盡,又懶得打文咁
0轉buff得番4種,疊冰另計,另外魔卡同光輝有額外既5%降抗,雖然冇咩人care個5%
姐係其實基於而家開服既改版,係想玩乜就乜,唔洗理之前版本t1?(我覺得最後都係會發展成得番t1職,其他都係無人玩,因為跟本組唔到隊
雖然同樣頂裝情況下 最T 同地底 級數可以差幾千倍
但係中間時期其實大家都係差唔多 除非好有心想玩幾年又追貼進度
如果唔係大部份既職業都可以一玩
打最難果堆團 當然配上T0T1果D角色會比較輕鬆
要睇你時間就係金錢 想每關都最快時間打完到下一關
定追求刺激 享受D裝未夠班 越級挑戰嬴果下心情 之類

快團10分 慢團20分 極限廢團30分 真係未夠班超時 咁樣既分別
97DBD1DC-E3F5-4C30-9686-B637987D259C
beanfun好垃圾
可能之前無專心玩,好似玩極都追唔上主流刷大巢啲要求,有一段時間係開放95,就係咁打主線(打主線都死果下on9)然後上面d刷唔夠班刷,下面d巢又無刷嘅價值嘅一段咁嘅時間,感覺就係射曬d體又一日
係咪冇得轉移account?繼續玩物卡
始於果排都 末期(人數) 野團都無咩團好難同人一齊刷材
今次頭個月信心保證d
去頭頂Q&A 連個去申請轉移
佢話我冇down隻game然後就沒有然後
轉移唔使down隻game架喎,你係咪去錯地方呀,呢度喎
https://event.beanfun.com/DragonNest/Event/E20191015/index.aspx

gameone? 去遊戲活動就可以轉移
入左
E1263364-0821-47A6-AE96-C176495F88BD
求幫手
DL 左 BEANFUN! 係IE開都係 係咁叫我登入登入登入 登入前要裝BEANFUN! 都ON撚79
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞