[PC] 黑橘又新龍之谷 1?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
我都唔清楚所以先問下咋
始終都係DL唔到個6個安裝檔

LOAD都LOAD唔到, 清COOKIE 用IE 用無痕, 全部都試過晒
係咪以前個隻畫質

無問題wo巴打,我用chrome download
Same
Firefox好似都係入唔到
試哂所有都係block左果page
嘗試逆方式 有封鎖> 可以下載
首先去window執行/搜索 >打 inetcpl.cpl
會出下面張圖 去安全性 自訂等級
啟動應用及不安全的檔案 (啟用)

試下得唔得 得就down完裝完之後關閉番佢 唔係會唔記得左中毒就
唔得再講
我都係用chrome download
試下更新到chrome最新
睇下得唔得
已經係最新
0E3EF47A-35D9-4FD2-BD7D-E584C1C47E23
入左
幫幫手
8A087141-7589-4637-8D30-F2DAC388B0E2
有無試下我果個 拉上少少睇下
你係block左邊個page?
巴打有冇試過成個chrome del再安裝試過,我又真係download到無問題
開beanfun之後個page
即係會員網? 有無用插件? 網址有冇睇係咪冇用https
成功down緊3舊用左你個方法再用埋IE tab同轉做http佢終於有反應
幫手
B7E1B6F7-605B-4698-B0B6-850F33F5E8CB

入左碌上去3個
down左了
好順利跟住官網做就得
而家入game load完段片就hang機睇黎又出左d問題
點解開beanfun彈個網頁出黎又話我未裝 好撚紋 唔想玩了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞