[PC] 黑橘又新龍之谷 1?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
此內容無法在框架中顯示
這裡應該要有一些內容,但發行者不允許它在框架中顯示。這是為了協助保護您可能在此網站輸入任何資訊的安全性。
試試看
在新視窗開啟
報告此問題

隱私權聲明

最後用ie開beanfun出左呢段野
可能就係要睇下點轉相容性
但我見人地安全性入面有得新增 但呢個版本既ie係無
而到網頁亦可以係工具到搵到新增相容性呢個選項
但呢個版本都係無 屌
垃圾beanfun玩隻game都咁撚難
爛橙真係戇撚鳩 差唔多六七年冇玩爛橙啲game 以前已經覺得beanfun垃圾
以為過咗咁多年有啲進步啦 屌你老母仲係逼緊人用beanfun開都開唔撚到 唔撚柒玩 垃圾
在工具的相容性檢視設定那邊把Beanfun加入進去然後瀏覽器重開就可以解決了
真係垃圾 仆街 搞左我兩個幾鐘 都仲係咁撚樣
16C76AA0-FA3C-4151-A18A-670E735C1D1A

幾經辛苦,終於搞到個AC
BeanFun!死全家
屌 終於搞撚掂

入唔撚到既話 記撚住整相容性設定! 垃圾beanfun
入左你
7E59189F-3AD0-4F24-8EC7-F4753A63E0DF
入返你LU
等聽日開ser
我想問下,活動送果d裝、skin可唔可以交易/轉比同acc其他角色?
C9545943-4BD5-4026-8868-4668EEDA0AA6
求幫手,今日先開到ac
大部份可以去倉庫存比自己其他角色用
時裝正路可以交易一次
0CC38EFF-623B-4CEA-A5AF-42ED420EDC50

我幫巴打你入,你幫我入?
幫你入左
CA030848-F9CF-4F41-A6E0-DD8B28507E3D 一齊玩啦
自己開多3個account打自己條code啦, 15分鍾攪掂
有冇人都係70LV封頂而家回鍋
我都有一個,不過而家好似上限唔只70lv
即係玩新ser定舊ser

係部電腦搵到啲咁既野
柒左,用左佢個下載器,無撚用既
pvp 仲有冇得空裝打
細個玩冇課金又冇空裝打個陣 慘撚到
新手留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞