[PC] 黑橘又新龍之谷 1?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
有,只係食技紋,技紋可以直接換
聽講嗰位清之後搵伊莉雅做雞賺返啲金
舊ser 材料相對多d ,價格穩定d, 打關卡巢穴拎到嘅嘢賣價會高d
不過咁,無舊ac 玩新ser 正路d
但邊個server 先係新?
佢個下載器work wo
打完符文龍棄咗
見佢有新ser扮新手玩返
其實有一定誤導性 打關卡巢既野 因為好充足
交易所係多得'濟' 價錢相對平
不過新人資金無咁多 實會覺得貴既感覺

但係去到全新ser大家由零開始 大家都搶住要材料
又無人幫之下 就要等刷料集團出手

超重點: 其實預約包同新職活動比既道具足夠應付你前期無資金又可以強化用既 所以即使新定舊ser都唔太影響新人 (前期)

岩岩訓醒未組織好 一舊舊
唔知,但好似有講過1個ser係for舊ac轉移嘅,另外仲會有個全新ser for全新玩家嘅
3個鐘後就知啦,到時再揀咪得
返緊工,
其實玩新ser舊ser呢d睇個人嘅啫,問完又要俾人屌
兩邊都玩咪唔洗煩
新手教帶啊,btw開咗Group吹水味
無咁多時間啦,有玩開嘅巴打仲話最好開多幾隻角色拎黎刷材料,玩得幾多隻
暫時無諗住開TG group,開group會好d?定呢度傾返會好d?
有錢既咪唔洗囉,再有錢既咪隻隻人都最top裝(我暫時見到最少4個)
個beanfun咁柒煩,都唔知課唔課到金
直接8591網上買點算,懶得出街
副本game唔開mic屌黎屌去邊好玩架
始終佢好似有抽蛋嗰D,都係要你課金先有得抽
開可以嘅,但要諗吓邊個方式會好D,唔想小圈子

照計電腦用的話係咪Discord會方便D?定而家仲有無RC?
rc收左皮,收埋右
8591手續費十幾蚊
如果Discord的話算唔算多人用,我少玩台灣Game唔清楚

定用TG會方便D?
轉數快唔收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞