[PC] 黑橘又新龍之谷 1?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
屌,仲以為1張券轉到1件裝添
差唔多 武器就多少少
淨係想開隻黑復新ser玩 結果新職連時裝都送埋
搞到唔玩又好蝕咁 唔想練兩隻住
其實...點分外傳唔外傳...
見D人講咩野卡利玩外傳...唔太明
每個職業會有外傳分支,例如卡利就叫神刑者,開角色嗰陣有得揀卡利外傳咁,去到轉職嘅時候就會有分別,好似係

我都係自己睇巴哈d文章先明
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=13211&snA=160840&tnum=10
THANK CHING!
你當佢係新職就得,只係個樣同本身一樣
驚西咩,2隻都玩力既,build完一隻你自然就有料去build第2隻
don't ff la bro
我已經用緊admin權限去裝嫁喇但都係咁
我又真係未見過呢舊野....巴打用咩Window同Browser架,睇個樣唔似win10
Ie8 搵個更新檔 更到變10
各位巴絲請盡量用不推文,俾啲有用既po上熱門,唔該各位
下個Po要寫喺版頭,一定要用不推文
我係用win 10,個beanfun安裝程式係用chrome下載
咁怪,我自己冇試過咁樣,有無其他巴打都係咁嘅
用ccleaner清下d 記綠檔得唔得呀
或者你個harddisk有d事?
FEF3D422-1918-4538-B900-77506A070E58
新職諗住拿拿聲升到95拎完啲獎勵就放置
點check個hardisk有無事??
咁如果我想轉晒全set走 大概要俾幾錢買卷??
每日登入獎勵?
唔記得,到時咪知
5E098DC3-6F9B-4AC0-A40D-E0466EC3123A

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞