[PC] 黑橘又新龍之谷 1?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
劍鬥 天弓 掠奪又點簡?
本身轉移果隻係劍鬥黎 但都成年幾冇玩
月光戰職最強
劍鬥
Pve 輸出 除左月光仲有無一線既職業推薦?

諗緊玩冰女輔助 定係月光做輸出打副本

不過想睇埋有無邊d力敏職都係一線輸出位
好撚多,物槍/劍鬥/風行/深淵/光輝/暗刺/蘿莉(物攻3職都勁)/坦貓/黑槍
新人lm
如果天弓同十字同審判比 邊個會算比較強
微課黎講
咁睇黎都係係呢堆揀自己最鐘意既玩
87894466-2835-4BF0-82EA-0864CD56F501
微到點先,好L微就審判
一個月2000到?咁算唔算好少下

同埋想問下點解話智系職會貴啲既
同埋通常一隊打龍最常見組合係咩既
謝謝Ching
我都唔知,仲知智慧的野都比力敏貴。
2000HKD算多,咁你玩十字都得。
打龍冇話咩組合最常唔常見,1補1坦6打手或者2補1坦5打手。
打手職裝夠好,職業平衡唔太7就得
用IE TAB登入完(HTTP左),禁啟動,佢要我開flash player,然後出左個LOADING_GAME_ACCOUNT_LIST,係咁轉圈,屌,黑橙真係寧舍煩
B541D23F-C060-4985-BE3F-A2FFB84FADE7 跪求
F6AD4376-14C0-4770-BC74-54F3A4F57A64
互刷THANKS
入左你
轉頭我入番你果個,THX
而家賣野洗唔洗封印符
640D4202-7943-4D22-B131-AA7715105A6D

差一個 幫幫 唔該哂
640D4202-7943-4D22-B131-AA7715105A6D
入左你too
禁啟動? 下星期二先開
定係事前預約問題?
PUSHHHHH
搞掂左,屌佢個垃圾網
結論:
ie tab,http入,更新flash(我個case係就算原本有都要裝多次)
1.港版BF開AC
2.入去開龍谷帳
3.去番申請帳號轉移果個網,禁申請(屌我第一次佢return500not found)
4.將GF龍谷果幾個號碼打落去
EFB81096-3C4C-45B3-8BE6-C94959AAE6D7
求互刷
當然玩到出 忍者 就無玩

當時烏鴉忍好勁 好高傷 呢家仲勁唔勁?

物劍 忍者 玩邊隻好 ? 邊隻比較高輸出?

傭兵係咪無人玩啦? 以前都係副坦來

唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞