[地獄賽程] LA Lakers 反送中黑警死全家777落地獄討論區 172

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

唔係既一早十次總冠軍
艾榮條撚樣CARRY果次都係-6唔計, 我占獨力CARRY隊友奪冠既
真係好想睇廢老同Kobe聯手,公牛同勇士都唔會贏到佢地
Wade Bosh Love KI都垃圾
駁唔到
但Kobe唔會甘心做2佬 一定要扮大佬hold死粒波
你信條假膠講野?
擺明講完出黎等人以為係真占迷講出黎
開始分唔到ching真心定假膠
佢真係占迷 我可以做證
真心,你覺得kobe肯做2佬咩?
邊有人會覺得有巨星同kobe夾到kobe獨撚到一個點,所有人係佢身邊都on99咁
Kobe 性格難d 做2佬呢樣真,但你不得不服kobe係靠實力去爭個一佬位番黎。
老大既harsh , 就人夾人啦
Gasol 拜林,奧當呢d唔講啦, even 12 開季,都係比Nash 主控多。
12 鳩猴就算9數啦。
得8reb

根本Kobe玩無球可以好撚勁
12年有睇波就知 Kobe將個波畀晒Nash hold
其實佢要嘅只係出手權 唔係控球權

FYI講句
咁多年Kobe身邊根本冇一個令佢放心交個波比對方控球組織嘅隊友
睇吓佢拍着啲PG係咩人就知
Nash一嚟到就交個波比佢控
本身有機會有CP3但係最尾都係冇
分唔到湖po踩緊老大吹奏共占係真心定假膠 話老大唔中意傳波 要獨食自己打 gasol黎個兩連冠係咩黎 12年後走撚哂班隊友之後班波沉到咁 佢點可以唔打哂 廢占猗狗冇ki love咪又係單核 不過班波一定勁過12開始後既湖人
我湖d yc
羅 西15
b ball 心 西14
牛 東15
既然輸唔到波,呢家每場AD 唔夠十板我就當輸
廢老已經成日讓板...
點解AD會冇10reb
mcgee dh12 搶哂?
去咗打快攻啦 一場最少8-10分接廢老長傳直接上籃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞