[地獄賽程] LA Lakers 反送中黑警死全家777落地獄討論區 172

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
延長自己生涯姐
贏波又要格劍
屌 yc係廢 你都咪撚支持奶共喇仆街
呢句野好熟口面
已report 分身
古狗可以換到咩人
你都on9你入黎爆閘就主人走?
賤種Jim狗迷當左自己周圍屙尿就係你地盤?
P牌lan啦
前幾個標題叫你個共狗斷腳你都入嚟
你係咪煩撚賤呀
唔支持即係要湖人輸定下下話失蹤比人carry 侯活KCP 就算AD啲波搵邊個餵出黎? lonzo ball ?
當年j 到佢地班yc 嘅潛力,而家睇下 nop

luka donic 呢啲就真係有潛力嘞!
J yc有乜問題?你on9?
話trade ad個個都話all in去trade
死占狗咁撚嗆口入黎爆閘?
護班廢主主無問題 你咪繼續串繼續反LeBron 咁撚偏激又要隊波贏有撚用咩 要吠就捧第隊
你都on9你入黎爆閘就主人走?
賤種Jim狗迷當左自己周圍屙尿就係你地盤?
P牌lan啦
前幾個標題叫你個共狗斷腳你都入嚟
你係咪犯撚賤呀
Who黎
本來都鬧少左 仲改埋個新名呀奶咁親切 d猩猩fans都唔滿意 係要人讚佢偶像
yc真係撐唔落呢... 數據呢d好睇,都唔夠AD有數據之餘仲要有波贏嘛

等左d yc幾季,場場都要好似果個hbk台仔咁係到j潛力都幾冇癮

老老柒柒撐得湖係老大走左之後睇得呢d閪波多自自然想贏波有po睇都好人之常情姐
ok respect midzy
屌你啦 猩猩奶共奶到出晒面 我支持你老母啊
你睇湖波咁撚多人可以捧 AD Howard 禿
係要係到奶隻共狗 我屌你老母 冇撚骨氣
講真佢仲有乜所謂
連係騎都攞埋冠軍
同埋牙占個分人除左勝慾強之外都想其他隊友打得開心
呢d先係leadership 而AD又真係當打 何必下下做出頭鳥搶風頭
我有我j yc
All in trade ad又無人反 jer能住哂jm9
唔係話攬佢
但無人叫你犯規呢句真係多左d啦
夠獨一早贏撚左,佢太無私了
又唔射mid range
咁公道d講,佢之前單野唔算奶共,鬧佢奶共係笑9佢架

條扑街最扑街係話香港唔關佢事,shutup and dribble, 雙標撚

Btw, 奶共廢老入湖人真係玩撚死d球迷
50分 7成命中率
相反另一隊果個50分 射幾百球3分罰球
占匪三分雨
稀有度max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞