[地獄賽程] LA Lakers 反送中黑警死全家777落地獄討論區 172

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Lakers 50-point games since 2000: @kobebryant (25), @Shaq (1), @KingJames (1) and @AntDavis23 tonight.
又一場130up仲有無人笑尻我地無進攻力
難以置信,仲有人迷共占都算
仲要入黎引戰...
Frank Vogel on AD’s game: “An old school performance ... one for the ages.” Noted that he got 50 with no 3’s, by playing smash-mouth basketball with post moves and putbacks. To do that while anchoring the defense (4 steals, 1 block) stood out even more for Vogel.
三巨頭
又輸唔到
廢老既出發點係如果有球員好似morey咁品評 E類型既話題一早俾
聯盟罰左
點解morey就冇事 雙重標準

不過佢唔幫香港都係事實
但掉返轉咁諗 人地唔係一定要幫香港
佢唔係香港人 點解要冒咁大風險去幫我地
佢只關心黑人種族問題 其他野不了
高汁占迷
對唔住🙇🏻‍♂️,借個位宣傳一下:

和你開工會:七人成團,重光勞工界,只剩唔夠四個月!
https://lih.kg/1775618
又要反共又要迷占
同大陸人屌港獨又落嚟買嘢有乜分別
大陸人唔j華為jiphone?
湖迷唔jkobe j啊奶?
ball = rubio
b = prince
羅 = jennings
奶共都唔知你j乜春
分別係反共係因為影響到生活 至於迷占係你撐嗰隊波唔明點解因為一個訪問要咒人死全家咒人斷腳 佢收咧呢隊湖人只會同上年一撚樣 唔會有得贏 係要放哂身去反共乜都扯上關係就波都唔好睇 反正sliver都係兩邊奶 跪完低先話唔係唔support morey
Ball=2019年羅意庭
B=梁兆華
羅=鄭浩恆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞