[地獄賽程] LA Lakers 反送中黑警死全家777落地獄討論區 172

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
就係咁完美雙標+利字當頭

所以大家冇吊錯條垃圾廢老
係咪迷占就唔可以去遊行 淨係尋日個80萬都唔知有斷多占迷 咁又要全部割蓆咩?
我反共>>>贏波
But1999唔知你up乜春
原來反共迷占大將軍 Lonzo ball 分身
我輸左
走先
Nba同支那合作,擺明奶共,點解湖迷仲睇

奶共占咁扑街又奶共,點解仲支持

迷廢老同迷湖2邊打和啦好冇
Logic 好清晰
表達都得好好
全盛gasol定 ad?
Prime kobe 定 washed king?
全盛odom 定 fresh kuz?
贏波 狗咬狗
好似前幾年獌區
Gasol Kobe Odom
今日LBJ 同AD 都痴撚線

LBJ 刷助攻都仲可以入到32分 已經好撚癲
AD 仲要無入3分下 50分

痴撚線 ..
Same
呢度係小獌谷
最後單野好似係中國直播果邊跪簽左約唔播都要比錢
Yes
Lingard = kuz
Yes Kobe = Rooney
真湖迷就算共占奶唔奶共都係反占架啦 依家佢奶共係更會反條友 佢有冇表現都唔想理 因為迷ad就夠 共占打得差就係要屌 不過沾迷踏yc屌人迷yc呢樣都on9 你咪係要ad carry
講得好
kobe=傑斯好似岩d one club man+大家都有醜聞
湖人隊內防守效率第二的是Avery Bradley,98.6,聯盟第18;第三位的是庫茲馬,99.8,聯盟第27;第四位的是軟豆,100.9,聯盟第42;第五位的是詹姆斯,101.5,聯盟第52;而Howard僅僅排名湖人隊內第六,102.1,聯盟第60!

Kuz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞