[地獄賽程] LA Lakers 反送中黑警死全家777落地獄討論區 172

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
猴對3分線無抑鬱
LAL will win in Utah for the first time since 2015, and LeBron will win here for the first time since 2010 (via @kylegoon), snapping a streak of 7 straight losses. This will be LAL’s 10th straight road win.
爵主場真係難打
要拍到個人同個波一齊彈下彈下先 每次都高速接波 高速切入同高速兜番出黎 垃圾時間寧願比侯活抖
佢同丹佛好似係最難打
連贏 仲要back to back
以前portland先難打 加埋主場都16連敗
係唔係嚟LA就識3分
Rr9 猴
今日呢場講好喇
平時d 三分廢到
真 大三元機器
唔係靠刷
仲諗住76西門子咁恨要三分 不如牙奶退咗之後過嚟我湖 加埋b仔回歸 16狀元榜眼 new KD LBJ
rr9 會唔會太能尾
其實佢除咗係小牛唔夾之外 其他隊都好尾機

國王助攻王
公牛冇傷就老八菜
鵝屌打拓柒
話哂Playoff偷到宇宙勇一場
Rr9 根本自己一個都帶到隊 俾個allstar佢 playoff係基本野
勝利球迷又出現 輸比當值嗰場又屌re9回塘又話倒水又廢 可憐
我一向迷rr9 迷b
收聲啦柒頭
收皮啦廢老迷
https://youtu.be/tJaYRKFkRYg
Is Kyle Kuzma a questionable fit with Lebron and AD?

連波皮都唔多掂 媒體開始鋤kuz了,卜得閒都會有用,kuz其實幾時會返返嚟
Lan啦
買9猴波衫定禿波衫好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞