[地獄賽程] LA Lakers 反送中黑警死全家777落地獄討論區 172

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
講真…top fit 牙占未必肯好似而家咁打
所以如果一早拍AD效果未必有而家咁好
呢個教練用人 完全冇俾人屌既機會
好心啦 啲最年犬就靜下喇
Vogel + Kidd 個組合好勁
仲有朗度同coach james
其實Caruso 都見到有用腦打波我哋3個high BBIQ players
Depay
KCP = martial
反古又輸
今季好多時見到佢守人個C
有冇人覺得kuz係擺多咗力去防守,同埋進攻仲未適應自己個定位,所以先顯得佢打得唔好

佢依家最勁係剩返一兩秒嗰啲炸彈3分/half court
佢講撚到明唔上想,你係小牛你trade唔trade
Iggy
小牛好似俾左offer
Iggy會reject,佢一條心湖
佢講撚到明唔上場,你係小牛你trade唔trade

古狗2k能力值得番78
咁又唔好咁講
top fit 廢老夾mozgoz tt k 大Z 一樣feed到佢地肥肥白白
好岩呀 lbj真係我睇咁多個頂級球星入面最無私個個,就算係d 2打6佢見到空晒都一定係傳俾佢 好信任隊友,所以你睇全隊波都好鐘意lbj,全隊依家打波常日都笑笑口,依家更衣室氣氛勁好,個陣睇kobe見到隊友垃圾真係俾人triple team都寧願夾硬射tough shot跟住打鐵
又真

換人時機
換咩人
用咩人

全部好合理
甚至比冷氣軍師仲準

終於知道有一個有水準嘅教練係幾大作用
lbj成世人大部份時間都淨係得d普通料教練,如果佢遇到phil,波波,steve成就應該更上一層樓 今次個vogel感覺係james遇到最好既教練

隊友都係
隊友長期垃圾
佢咪又係冷氣軍師
JR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞