[我願榮光歸香港] 曼聯終極FF轉會暨吹水區 [731]

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
呢度手足啲英文
佢地件tosun打到
沙治奧拉莫斯於比賽期間一度突然離開球場,原來是人有三急需要到廁所「開大」,而領隊施丹賽後更大爆對方當時已經「瀨咗少少」。
好撚獨扭
踢波只係輔業
心諗做乜鳩
唔想SoB扯就踢好d啦你班仆街仔
Forever rising star - Jesse Lingard
thiago 無晒影!?
你係咪記錯佢細佬呀?
開個google translate 啦
泰亞高係比拜仁硬搶
未聽過B華想嚟曼
泰利文斯上年借咗去李城先咁易埋欄

普巴唔算頂級?Hehe又唔算好?
唔好將所有好似嘅嘢串埋當真理啦
係咁上下啦
vps嗰球
基錯犯規 vps主射 尹光hi到個波
由三位前妓合作炮製
https://www.espn.com/soccer/manchester-united/story/4005183/man-united-were-supposed-to-be-too-big-to-fail-the-inside-story-on-how-everything-fell-apart
Moyes had already pulled the plug on a move (set up by Ferguson) for Barcelona's Thiago Alcantara because he was unconvinced.
呢度講係莫耶斯唔買Thiago, 信不信由你
B華想黎英超, agent係文迪斯, 問哂C朗, 蘭尼, 法卡奧意見, 點知得鏝落bid
泰利文斯擺明係到價就放, 如果曼出42M 我唔信Monaco 會唔放俾曼, 曼之前都買過馬仔, 又借過法卡奧, 關係唔差

6年半, 得普巴 hehe 1.5個頂級中場(hehe 當半個啦), 點都講唔過去啦下話
就係驚So9走左無得再hea踢
有冇諗過成班能力有限 已經盡咗力
唔洗諗咁多 一月點都要買中場中堅可唔可收番細緊頂住先啦 一代算啦
我要肥普!我要肥普!
場場踢到對熱狗咁已經上前四啦
D.dalot見字tg me
Tg左 thanks
ole>底褲堡
原來有人真係覺得而家班人HEA踢?
我當馬仔都仲係懶懶地 但都叫積極過以前
質素有限同HEA踢兩樣野黎
例如P LIN MATA呢三件攻中幾廢都好
都唔會話佢地HEA踢啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞