[我願榮光歸香港] 曼聯終極FF轉會暨吹水區 [731]

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
上季打巴塞已經覺得有啲似簡迪
好跑得好搶得但成日傳失波用波差
Lin
但佢真係好小比到靚直線
以前hehe 都有機會比到
但fred 真係小
反而long ball 兩邊仲多
普巴出返黎long ball 又唔到佢比
馬仔復出之後算識攻喇
不過之後麥湯傷咗 入完都唔夠後面失
雖然今場係好似食左春藥咁
但係入果兩球都係對面戇鳩
同埋今場熱狗真係好多失誤
咁因為曼 吃左春藥 瘋狂緊逼到 熱 出失誤
今次曼都好多威脅埋門
其實摩佬打咗4場,熱刺4場都多失誤
今場熱似足摩佬係曼D波咁,
一開波諗住穩守,點知早段on99咁失波
跟住成場就亂鳩咁黎,唔係曼廢,熱應該比人大炒
賣普巴,MATIC換到大力臣

普巴個位當買左嫁啦
Utd’s last 10 games in all comps:

✅ W (McTominay plays)
❌ L (McTominay plays)

🤝 D (McTominay out)
❌ L (McTominay out)
🤝 D (McTominay out)

大力神係正

但唔知點解對d會玩野hea 踢既人真係有戒心

黎到我曼只怕會越黎越無紀律
新核心
言下之意 白lin一早打定輸數
睇嚟隊中士氣真係唔係咁好
希望今場之後會好啲啦
今季大力神跌曬watt
雖然睇落似冇心踢先咁
但難一好似山狗咁一沉不起
咁未又要幫人養老
尋晚麥湯換普巴都可能冇打得咁好
根本應該5戰big6全勝
對猁阿衰自己on9
不過全部都主場打
下半季應該仆街
每場失兩球
佢最出名既防守去晒邊
27歲應該衰極可以好似di mar咁轉到手止蝕掛

(真係肯黎先算啦)

叫佢返去屌鳩winks啦, 邊線都咁撚樣落鏟
James 可以做Legend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞