[我願榮光歸香港] 曼聯終極FF轉會暨吹水區 [731]

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
Fred上年打歐聯 對面press得冇咁勁個陣 已經打得幾好
只係返番英超先不停俾人逼甩
可能因為我哋冇人key ball
都唔知man mark邊個
反正都唔係要控住個波組織
有d覺得daddy故意留手
I told you, Manchester wins game
麥湯D現位真係好緊要, 中堅殺上去佢就番後補位, Fred拎波個陣佢好多時都現到位駁腳
P仔D football IQ同視野真係差一大截
daddy唔鐘意用後生仔都提拔佢上一隊真係有原因
唔計玩政治扔佢打中堅去孭獲個幾場
佢應該真心欣賞mctom呢個後生仔
熱狗咁都贏唔到.......等緊普捷天奴入主
上季摩佬帶住曼聯喺奧脫福比熱狗橫掃3-0
係人都知冇馬冇普, 最大威脅一定係福
要減低福威脅, 做齊下面3樣野就得
1) 攻佢個邊, 逼佢回防
2) 減少佢供應
3) 唔俾佢cut in

摩狗3樣都冇做到
1) 靠Son 主攻左邊, 但AWB一貫可靠, 加埋麥湯同占士回防, 守得住
2) 冇Press 轉守為攻個個Fred, 由得佢控定波轉身放直線/ 分邊
3) 右閘on9 標波俾福通渠, 搞到SSK 回追失誤輸12碼
但其實我曼踢得好好多
尤其上半場
啱啱都同同事講
輸撚左呢兩場拿拿聲R肥普好過啦
依家吊住命 到炒Sob果時又冇好領隊揀
雖則肥普可能都對呢隊垃圾波冇興趣
好想呢隊曼成材又想贏波

褔 普james
Mctom
綠木要再練下 現位起腳 都做得幾好
係唔知點解finishing 唔夠 要搵vps 補補鐘
肥普提拔青訓我曼大把青訓佢用..不過廢既
幾時先換 我係咪廢架??
睇落似椰子個季
隨時畀佢玩到季尾真係confirm冇前4先雞
綠木finishing全隊最好啦
咁多機會
就係入唔到波
佢發現無人值得佢針對 即刻唔識部署
進攻戰術又唔識 一味放多d人就當攻緊
P仔仲可以有百屌成材的可能性
Lin就冇得攪嫁啦
Fred事實係進步緊的
p仔仲留係英超嘅話, 拿拿聲定位定踢法, 咁落去死硬
對下遊太過就住就住
應該一開波就話尻知佢由頭攻撚到佢落尾
我覺得Fred仲難成材
身型輸 技術唔高
除非做到kante 咁
P 反而有得操下
不過fred 已經好博命
我寧願要個博命都唔要啲撚屌hea 踢
話時話山狗係國米咩情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞