[我願榮光歸香港] 曼聯終極FF轉會暨吹水區 [731]

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
簡迪又有幾高?
有人話過簡迪夠班踢英超?
咁就收貨?
咁點捧盃呀
無你講到咁差
但唔係頂級

但keep 到呢個表現再繼續進步既話做到正選與後備之間

起碼呢d球員你比佢踢
佢可以慢慢踢返好

但lin p 呢d 比佢踢一萬場都係咁垃圾
你拎一個kante 黎比?
有幾撚多個kante 呀?
on 撚9
認同lin p 根本垃圾
Fred 我都可以再觀望下

只係有睇足咁多場
見大家Fred 都可以瘋狂吹奏真係睇唔過眼
其實摩佬頭兩季用得幾合理
太矮
你話佢身型問題 咁我拎個矮仔做例子有咩問題
Fred for Man Utd vs. Spurs:

• Most touches (86)
• Most passes completed (49)
• Most passes in the opp. half (39)
• Most recoveries (11)
• Most crosses (3)
• =Most interceptions (3)
• =Most fouls won (2)
本身廢特同p lin 差唔多
控波唔掂 傳波必失
呢幾場起碼搶到波然後又分到下波算係咁
無計 陣中太多屎
突然有人可以做到正常野已經好好
唔洗諗,佢同p lin都係二線料,冬季或暑假一定要補番個一線中場拍mctom pogba
琴晚踢得好好?
P lin 十線料都無
暫時認同廢特係2線料
但希望可以上到一線
肌肉硬度 防守路數都唔同喇
50m買完垃圾仲要吹奏
Fred比起兩年前黎真係進步左喎
唔係話佢踢得好 最少落到場攻守都幫到手
依個b2b位有咁既表現已經無買人既需要
攻中同右翼更加迫切
Lingard 4個key pass, 91% pass success
上半場頭半個鐘ok
唔洗破大巴
打反擊即刻贏到
Fred上季屎咁
今季大有進步啦
表現好啲又左屌右屌呢到某啲曼迷係咪比fred殺左全家
太多垃圾,有垃圾突然百屌成材做返正常野未讚,有咩問題?

btw福哥真係要有人幫佢拉空位
踢得好個幾場都有前鋒係中間引人俾佢入
今季,曼聯遇到Big 6時還未嚐敗績。主場4-0橫掃車路士,2-1力克熱刺,另外戰平了不可一世的利物浦,戰平了阿仙奴。在聯賽盃當中,甚至還作客2-1戰勝了車路士。此外,曼聯還曾在主場以1-0戰勝了目前積分榜排名第2位的李斯特城。在面對這些英超強隊時,曼聯5戰3勝2平,拿到了11個積分。
相反在面對中下遊球隊時,曼聯戰績卻慘不忍睹。主場1-2輸給水晶宮,作客0-1輸給紐卡素與般尼茅夫。之前兩輪分別戰平了兩支英超升班馬錫菲聯聯與阿士東維拉。在面對非Big 6球隊時,曼聯10戰2勝4平4負,僅拿到了10個積分。
當年摩連奴係車二時就放左馬達過黎,唔知今次係熱刺會唔會放大力神過黎呢
睇左個10幾分鐘既精華,成段片完全唔覺lin有係場出現過

真係難怪次次佢係自己個IG打飛機話隊波贏波都會有人屌鳩佢話關佢撚事叫佢快撚DLan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞