[我願榮光歸香港] 曼聯終極FF轉會暨吹水區 [731]

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
Levvit 真係幾好丁
事實係Fred依幾場做嘅野
普巴能力上可以做得比佢更好
但我唔明普巴做乜鳩下下都要上腳
Fred依幾場都證明左簡簡單單放個身後波比跑狗追
放唔到就分比兩邊去
得閒就上禁區頂做遠射
隊波都可以run得好順
唔洗下下上腳 拖慢黎踢
只可以話普巴硬件 技術都頂級但太中意show off
咁幾好
英冠踢歐聯 威威
兩大仇家馬仔普巴都無出, 禽晚出得無乜邊個同摩佬有仇
odoi熱身賽球王
睇實戰冇乜料到
同廢p一鳩樣
普巴而定復出應該都係頂lin個位
我諗點都唔會差過lin
佢最大問題係work rate太低,轉數太慢,踢西甲或者無問題,但踢英超你諗多兩野先做決定對手已經成隻腳飛埋黎
今場贏下場實輸番...對鄰居邊有得贏..無分別
上季季中好勁下架, 如果唔係拜仁都唔搶
條友續完約份人工差唔多200k, 無理由唔出掛

唔知點解覺得好串
但唔係佢帶上黎一隊都唔會有今日既麥湯
條友俾人搞到四不像, 決定又慢成日俾人逼甩波打反擊
摩狗D針對性部署去哂邊 求其搵條友press Fred 已經廢佢武功 而家俾咁多空間佢即刻上哂力
又唔調Son 去右弱點攻擊羊 如果熱主攻右路, 逼福回後幫手 又斷曼一翼
下場俾鄰居輪姦完唔知打乜
其實當佢係新喼神就ok
買到中場之後希望會放番佢去睇袋
我淨係記得上季季前賽佢一個撚到啲強隊後防狗咁
跟住上季中傳拜仁搶佢後 sorry都係唔比佢落場
但重係高價續 轟內部又吹奏佢
不過即場未show到啲乜
其實有睇佢幾場 佢的打法同教曼差唔多 只不過前兩場入波早同入得多 佢都係進攻自動波 入完波縮後 咁你縮後唔攻自自然然就受壓會易啲俾人入波
福仔算唔算
應該佢諗住歌王咁撚廢 冇諗住Press佢
今場係班友太痴線姐
真係搶到熱狗亂曬
摩一摩二打強隊明明都仲有少少野睇 出羊去mark 沙拿, 出hehe 去mark 世三都好成功
今場佢咁熟路反而冇呢D野睇
條友應該都走架啦
睇下買唔買到啲靚防中好過
琴晚個場就好似ole 岩岩黎咁
教訓摩狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞