[我願榮光歸香港] 曼聯終極FF轉會暨吹水區 [731]

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
左閘有Lingard
熱血文員rojo
費sir 搞掂咗Thiago 單deal 咁濟, 莫耶斯唔買, 走去買爆炸頭
莫耶斯搞掂咗Kroos 單deal 咁濟, V92唔買, 走去買舒拉, 小豬
Fabinho B Silva 放哂風想黎曼, 摩佬唔買, 走去買馬迪, 米希
泰利文斯 40M 放, 蘇sir又唔買, 仲要一個中場中都唔買

我曼係咪同頂級中場有仇, 估唔到買中場中呢樣野由費sir 退休前, 講到退休後4個領隊都仲講緊
咪買番pogba 死曼狗唔識用又屌人hea踢
耶子想要法比仔
Thiago都幾撚慘
明明幾勁 但家下好似冇晒影
踢左廿年都仲丁史長老拍堅尼
華朗 基巴神 藍天 夏格 卡華利.....都係過客
費sir晚期都係得卡膠 同拉肥西落去中場頂
真係吹脹
見到阿狗咁樣
其實換教練都冇乜用
永續蘇蛇!
鍠疤後生嘅實想走
不過你預左打得起嘅一定想愛回家
養唔熟
養唔熟咪賣囉
家下我地係要短時間內打返起
到時打返起駛驚買唔到人頂
呢個問題其實最無謂之一
點解唔bid 邊個
點解唔bid 邊個
點解又唔bid 邊個

屌咩
有時傳到最恆既都未必真係有bid 啦(eg Bruno)
何況「點解唔bid 邊個」呢啲問題?
你去email 木仔啦
話說 Ajax 隻左閘點睇
Taglifxxxx
Yes
木狗: 有rojo dalot shaw young Williams 不了
《ESPN》的報導稱,莫耶斯教練組的一位成員透露,活禾特(Edward Woodward)當年邀請莫耶斯執教曼聯時向他承諾,將為他引進巨星,球隊會簽下C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)或者巴爾(Gareth Bale)。但最終曼聯在那個夏天只買了費蘭尼(Marouane Fellaini)。

堅定流呀
Manchester United’s players told the club’s hierarchy before their key victory against Tottenham Hotspur that they should not sack Ole Gunnar Solskjaer.
https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/e6qhso/hirst_dont_give_up_on_ole_gunnar_solskjaer_say/
幾多fans 反蘇都好, 同前三手臨走個陣唔同, 至少蘇sir 仲有球員支持
一日球員仲橕, board 應該都唔會炒住
撐就生性啲啦屌
https://www.espn.com/soccer/manchester-united/story/4005183/man-united-were-supposed-to-be-too-big-to-fail-the-inside-story-on-how-everything-fell-apart
呢篇文講咗好多內幕
1) 莫耶斯同老臣應該好唔妥, D訓練方式太on9
2) D球員覺得V92有料, 但管得太緊, 頂佢唔順
3) 原來迪馬係受隊友歡迎
4) 迪比好撚on9, 揸勞斯萊斯去踢reserves
他打右翼比他淨打中鋒好多
他雙足打右邊根本無問題
反而打中鋒他威脅減少
刷中好球員重要d
疤狗換咁多個教頭咪又係次次靠美欺carry
麥湯文尼:「我唔太關心蘇斯克查被炒傳聞。作為球員,我們要做嘅就係盡全力為佢踢好每一場波,希望我地都有好嘅發揮同表現,因為我們愛蘇斯克查,我地全隊都好喜歡蘇斯克查。

過去失左唔少分數,未反映出我們應有嘅水平,非常希望我們能繼續提升、前進。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞