深水埗[發達鳥] 當客係狗咁撚

646 回覆
294 Like 953 Dislike
由一開舖良心小店幫襯開到宜家,的確越做得大越無以前咁Nice , 樓主果句"滿意"笑左
新潮文
笑撚死感謝樓主提供笑話

大佬你有咁急,死人淋樓要做死狗......
係我的話死都唔撚會低頭...轉身走囉
我懷疑你對上果d 霸氣對話都係老作...實情係由頭被人撚到落尾......
而且發達鳥就係講明 神沙都可以換
咁拎10/20 去換都好正常
實係啦 你老尾返到屋企先敢係whatsapp 吠 正宗芝娃娃
人地唔係話10蚊20蚊多多都要咩 你拎啲100出嚟玩鳩人
點解我理解做10/20 就any is ok
無講話100蚊紙
答左滿意
返到屋企仲whatsapp人
好柒
佢而加係唔收$100紙呀.....
好撚仆街,話哂都係客,就算普通人都可以禮貌少少
好撚想清算呢d仆街
點解仲要同佢換? 去重慶,connect下南亞朋友好過啦
on9
唔明點解唱錢要排隊,百年,發達鳥都,我自己就越多人吹捧越唔去
根本重慶都差不多,又唔洗排,最多都係等1,2個
去銀行唱喇。

TST堅X都係扑街,成日呃人。

黃店還黃店
但係作為客人都係真金白銀咁交易
樓主唔好咁戇居啦係我就走啦又唔撚係得佢一間
你俾錢佢賺仲要狗成咁咩抵你俾人撚喎
講得好,而家好似黃就大哂咁。。。

態度差已經唔會考慮
其實去7-11 入錢落支付寶/微信 再轉數快過落銀行戶口已經得 唔洗去銀行排隊
唔知
sor
打電話去次次都幾客氣
拎錢冇乜特別
至少冇撚狗
btw啱啱知係藍店 唔去
應該就冇
但通常都好Rate, 去到搵幾間比較下
係差在得張冇頭冇尾既”收據”,如果唱得多就唔係咁好
推上熱門唔係我控制嘛
我已經做左狗啦...汪汪
呻下都唔俾......喊喊

我特登問左先嘛....
佢答Any is Ok
唔得既話 可以話我知唔收$100紙
我就準備$500/$1000鈔
(不過可能到時又話唔收$1000唔收
根本龍門任佢搬)
咁撚廢 比著我講 唔撚滿意 再大叫 黑店呃人架 即走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞