深水埗[發達鳥] 當客係狗咁撚

646 回覆
294 Like 953 Dislike
堅成就有,個Rate好過百年,仲唔使預約。
不過,外藉人士主場既鋪個Rate仲靚過堅成,而且星期日都有得兌。
去旅行前兌外幣就最啱啦。
多謝巴絲解答
下次旅行前去望下
個陣深之都 我成日要換人仔 個陣同eric 都傾到計
咁我就只好好似隻咁狗話:滿意
咁我就只好好似隻咁狗話:滿意

開舖做到關舖未停過
係發撚過豬頭呀!
捐一日錢當廣告費 對佢黎講好濕碎架咋!
呢間野真係不了
飛鳥 同重慶大廈都ok嫁
發達鳥本身連神沙都有得唱
我估佢10,20個使用率都高
反而100可能真係唔高

btw 其實樓主淨係問左面值 無講張數 佢大概無預樓主會拎成200張1舊過去
不過佢態度都係閪 計埋樓主句滿意 打和啦
因為ON鳩囉
你真係好撚廢啊!垃圾咁撚樣都仲換!
1.5萬的$10/$20 用開月餅罐草錢??
咁你又換,大大聲鬧臭佢之後走
比人狗咁撚
店主個any應該係指"any amount of $10/$20 notes",但樓主誤解亦唔算係錯
但我想講,話呢間唔換去第二間嘅,我又真係好想知邊間找換店肯收咁多散紙
有嘅真係麻煩大家confirm,唔係樓主下次去第間都係繼續俾人撚狗
1. 個rate真係差咗好多 最近兩次屋企樓下細鋪仲靚

2. 屌你15k 100蚊紙 一早同人講定啦 點撚樣同你數呀 出面收硬你手續費

3. 又要兌 又要上來屌 樓主真係廢鳩一條

4. 黃/藍 =/= 服務 =/= 價格, 邊間平邊間做得好係優先
大把黃店垃圾Quality, 唔晒迫自己食屎
間舖有冇覆你WhatsApp
我係你就唔post上來
不嬲都閪,講極都有人去姐。。。。
其實佢報價報得個低啲既價
證明個個價佢都有錢賺
不過係賺得少啲咁解
要個客走到門口先話俾唔返個個價
咁明暗示
「我知你條水魚哂時間哂車錢走過黎,唔搶你搶邊個」
如果個客走數無黎到
啲錢咪一樣留到第二日再劏第二個客
呢個game佢贏哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞