深水埗[發達鳥] 當客係狗咁撚

646 回覆
294 Like 953 Dislike
去上環小紅帽算啦
樓主:都是別人的錯
你又講出嚟先好笑
滿意
有排係咁叫換美金
我頭一次換冇哂100蚊紙
咁有次幫朋友去換
特登whatsapp問定佢有冇100蚊紙
佢答有 咁我同佢講明 我換幾多 幾點到 要換100蚊紙
佢ok咗之後 去到show返whatsapp記錄
佢照比50蚊紙我 我見到佢後面張枱有好多100蚊紙喎 就問唔係有100蚊紙換咩
佢答50蚊紙都用得 唔肯換啲100蚊比我
心諗咁我whatsapp你留有咩意思?
但朋友要用 我就焗住換
由細舖幫襯佢到而家大舖
真係冇下次
Any is ok 講緊十蚊廿蚊多多都收咋?
我覺得係樓主柒左
Any is ok -> $10/$20 唔係所有錢
如果唔係 咁唔通你比1毫 1蚊換幾千美金佢又換咩
你都好無用,好似隻狗咁搖尾乞憐。
全香港得一間找換店?真係忍唔住俾左負皮你
我都覺溝通問題
但現場咁串就
笑撚死,睇左咁大篇野原來樓主話滿意
你知唔知咩叫鎖定匯率啊on9whatsapp預留完佢會覆返你已鎖定匯率即日黎兌啊柒頭
不過細舖時唱過2次之後無再去唱唔知而家仲有無得鎖定/報rate就真
垃圾樓豬
相入面嗰個應該係老細
唔知有冇認錯
早兩年去幾好禮貌
Eric係呢間既老闆
真心睇完whatsapp 覺得係樓主講得唔清楚......
應該要問多句問清楚

我唱過5次錢 完全無問題 (因為我唱齊頭數)
有deposit就鎖定,無deposit鎖左俾你走數點撚樣算?
細鋪就當take risk賺個返頭客,上左軌道就緊係揸逢正,如果唔係多多都唔夠蝕
揸返正
做大左之後衰左好多
之前深之都果陣好好多
又賣哂廣告咩硬幣都收
呢間野不嬲寸,去重慶搵堅成或印度人唱最好。快狠準
點解做人可以做到咁軟弱,答人滿意
我覺得樓主抵比人笑多d比人撚狗
我唔係打手,但由深都(舊鋪)去到依家都係發達鳥兌錢
講真你換咁撚多你自己都唔覺有問題?
講就講散紙都無限收,你望到後面果條隊,都好意思拎成千張銀紙出嚟?
點解個個兌都無事,係你兌就出事,是否需要檢討下?
人哋黃店,又話不割,最多可改善,依家咁撚樣割,你都唔諗下有無開錯POST?
Feel到樓主好嬲
嬲到即刻話滿意嚟發洩
垃圾
之前佢話過咩硬幣都收
咁我拎印尼盾 (紙幣+硬幣)去換
點知淨係收紙幣
但態度唔係差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞