深水埗[發達鳥] 當客係狗咁撚

646 回覆
294 Like 953 Dislike
樓主真係好撚廢
屌你老母死撚左佢算啦
咁都換,抵你做狗啦
好耐無去
而家去旅行碌卡多
或普通找換站唱好少/去到當地atm算
呢間野而家唔平
越南幣香港無一間rate靚
你又真係做狗
全香港得佢一間咩咁撚串
可以成為潮文
講起又係喎,無文宣無罷工,
最多得一日係匯率post加過兩個hashtag,
到11月先捐過聲稱係一日營業額(無系統結算單)俾星火。
anyway本身未搬舖已經超多人,
排得嚟不如去食個飯
佢做大左於變曬。。。。或者本身係咁
咁我就只好好似隻咁狗話:滿意

你唔係似 你直頭係狗呀
好撚on9
樓主係垃圾
咁串 畀我就唔換
膠都費事比你唔換係佢地損失
主人同狗立場都唔識擇
難怪香港咁多奴隸
開左地鋪好似多左一個counter
都係個4個 staff
態度有差左咁多咩?
之前成日去 最近少左
我今年6月10日響佢FB寫嘅:「你大鑼大鼓宣傳可以幫人過錢去微信錢包,帶埋錢同你買人民幣去入,排完蛇餅,先至話部電話不在舖頭... 如果服務係要撞彩先有,咪爆響口!我專登將軍澳出嚟!」

佢答:「感謝您的支持,店內負責微信及支付寶轉帳之電話工具,礙於工作量太多,whstapp 訊息過量,人手不足下,支付工具可能短暫不在店內。一般時間下,一天只有一次,而通常不會超過15 分鐘。讓閣下等侯而未能即時服務,十分不好意思。」

我話:「貴 店似乎未懂日式待客之道的真粹,那就無謂有形無神裝模作樣。」

行開行埋,一D都唔奇,但佢連紙仔都唔貼一張,等人戇居居排完長龍,浪費時間;而且,個員工話部手機唔響店內,亦答唔到幾時返,一D應對策略都無!

話時話,因為份工嘅關係,我個個月都要兌換幾千至兩萬蚊外幣,不嬲幫襯重慶,南亞哥哥態度好好多!

發達鳥?不鳥!
萬寶美金個rate 之前去都幾抵
同你一樣,果時仲有得吹下水
條友以前好有heart落手做
依家做大左就摺喺個社長室度
期實點解樓主會有咁多細鈔
由細鋪時期一直有去唱開yen,店長店員的態度一直幾nice咁 唔多唔少有因為咁而繼續去唱
利申:絲打 & 呢2、3個月冇唱過
成篇文就係樓豬無溝通好, 講埋自己有 $100.
去到鋪俾人 reject 仲要成隻狗咁 話滿意仲要事後先上網唱人.
真係 "如果你知我係邊個.gif"
樓主淨係識上嚟屌
得佢一間有得換咩戇撚鳩
俾人當狗咁撚 同埋間嘢都多人排隊
俾幾十人見到你無哂尊嚴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞