深水埗[發達鳥] 當客係狗咁撚

646 回覆
294 Like 953 Dislike
裝修
真心廢 即走啦on9
你又係唔小心既,你直接問100蚊 得唔得呀麻
咁我就只好好似隻咁狗話:滿意

你做咩男人 我睇你唔起
諗住$10/20都得....$100無理由唔得架嘛
點知係大店眼中,$100算係細鈔
係我錯囉........汪.....
我睇你唔起,唔撚換咪去第二間,咁小事都跪?到大事你跪硬啦
講左10日仲講嘅
樓主你真係
我都覺得係大家溝通上有誤會 多啲
個staff 講any 似指either one is fine
但間野態度可以好啲
咁我就只好好似隻咁狗話:滿意
有咩唔岩咪直接行..

我唱歐紙佢全比50蚊我 , 我問有無散紙 如果有比少少散紙
條友係度笑 好似我問左D咩驚天神奇問題
我都係直接行

而家全民就業, 如果做得找換職員呢D 工你都估到得D咩人會做啦
我都係咁諗⋯ 學問學問 真係要問清楚啲先得
上次唱錢又係想要少少散紙
佢答我直接用就得
真係九唔撚八
我唔知呢間嘢個老闆係黃定點
但員工肯定係黑!
我去唱5000蚊港幣做7萬日元
佢俾咗'7萬'我話ok架喇
我無即刻走,諗住數一數先
我數嚟數去都係得5張1萬
我total數咗最少3,4次
我同佢講唔啱數喎
我俾返佢數下
然後我親眼見住佢接我啲錢之前右手已經有2張1萬蚊
之後放落點鈔機話啱數

經過今次之後我以後只會去銀行唱錢
話知發達鳥係咪黃
我以後都唔會去
當住客面偷錢咁癲
每個客偷一千幾百
人工咪double triple up
佢呢個指控好嚴重 即係話佢地係賊😂😂仲唔即場屌佢? 報警要佢即刻play back閉路? 即刻叫個老細出黎啦如果係真, 係真唔係呀🤔
呢間野唔平
唔知有咩好
我銀行tt rate 仲平過佢
只係因為SSP 方便行黃金的毒撚 唔出聲都唱到錢
係wo ... 只能話香港人數嗟
毒撚咁撚蠢?
直接用apps 搞已經得
最近直接用IB 換
又可以唱返落銀行提現鈔
平好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞