(有圖)終極黃藍歌手 藝人 youtuber一覽表

1001 回覆
777 Like 63 Dislike
其實啲fans有冇腦
你地偶像咁委屈去跪就係想賺人仔
你地係要塞佢入黃
即係斷人米路
真係多得你地唔少
歌手加埋莊正 救手足俾人告暴動陰公
喂阿哥,你睇唔睇到最上嗰個話佢係藍呀
試吓一齊report個post
真係唔明整明星黃list有咩意思

黃店list可以整係因為我哋有足夠能力懲罰到佢哋甚至乎成立埋黃店生態圈

但黃明星呢?
除咗害到人哋隨時冇嘢撈你仲做得啲乜?
真係冇必要咁揚
男人eeetv 應該都係黃
跪低左就係藍啦
Coco哥
做乜撚野
係藍色後面加黑色啦 衰撚過藍
Ming仔一定係藍 冇爭議
個問題就係有啲歌手藝人係簽左合約,唔跪係要賠錢,可能係要賠身家都賠唔到
所以曾經暗示支持過依場運動既歌手藝人,只要佢地無去到撐警、話示威者、話要止暴制亂既,都唔會割
真係好唔齊喎

Viutv 花姐 旗下嘅

Mirror
Error
姜濤 都好黃喎

再睇下連藝人自己都like個list
究竟佢地想唔想我地支持佢地
相信都好明顯
有error呀
姜除左比人查有冇講過咩?
真係好唔齊喎

Viutv 花姐 旗下嘅

Mirror
Error
姜濤 都好黃喎
Mirror 成隊都有叫人投票
有講黑色衫好正常 任何人唔應該用顏色針對人
簡體達都有爭議,有冇攪錯,佢係第一批,分分鐘係第一個歸邊既youtuber黎架wor
姜濤上viutv 全民造星2 表演都有帶黑口罩
個人認為古巨基唔係藍
佢6月2號後ig除左同万刀甲打氣同去LA開演唱會 都無post過野
同埋佢真係好愛香港,特登出隻香港做主題嘅碟
入面仲有首叫香港勁揪
佢香港嘅演唱會仲講到明只唱廣東歌
佢同林夕都好fd
不過英蝗搞到佢

利申近年有去佢fan meeting同演唱會
收到
對唔住,借個位宣傳一下,特首選委過半有望。

特首選委戰線 — 七個同行手足,成立工會,重光勞工界!只剩唔夠四個月時間!
https://lih.kg/1768465
姜其實只係咁啱經過比人查
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞