(有圖)終極黃藍歌手 藝人 youtuber一覽表

1001 回覆
777 Like 63 Dislike
噢…謝謝解答
唔知點解佢喺我眼中係一個不節不扣嘅藍
唔知係咪因為佢老公
張子君呢
佢黃喎
連登仔只會話佢返支那開show抵死
我打漏左幫我補充啦

仲有阮子健, 熊書怡, 基斯
佢都有post生日快樂 咁張敬軒都只係一樣 post左生日快樂點解就gem就特別啲
黃妍係黃
佢有like莊正生日談暴動罪個post
要馬上作各行各業色界,以便進攻功能組別明年立法會選舉!
一個生日快樂嘅post抹殺佢咁多年做嘅嘢 有啲唔公道 況且都幾明顯係英皇集體同藝人出
一句生日快樂就比人屈護旗,連登仔成日話FC,又唔見去FC呢單嘢㗎喎
佢個tour 9成歌係廣東歌,佢自己都話個tour嘅目的係推廣廣東歌
由今年3月開始,已經開咗29場,成個tour計畫開50-60場
不過連登仔不嬲反開佢,佢做乜都會睇唔順眼㗎喇

又話佢護旗撐警,明明就冇做過
馬蹄露
佢哋連乜嘢係護旗都未搞清楚
成日話團結,話撐香港
依家擺到命就係搞分化批鬥
同支那小粉紅一模一樣
同中國班小粉紅一樣,屈得就屈
預期話楊千樺有爭議,不如話gem有爭議...佢食大陸水都無護旗,亦無係ig講咩我支持香港警察,你可以打我了。仲有曖昧post tim
楊千嬅都唔叫有爭議?
藍youtuber 仲有沖San
https://youtu.be/itiORF9Tnok
lm
佢本身都半退休,人地gem係當打時期,前者反而跪出護旗post後者無。個表咁擺法對gem好唔公平
明明好多藝人係被逼跪地
有啲甚至曾經出過聲
連登仔一句聲都冇幫過
仲要同小粉紅一樣批鬥佢哋慘變condom

連登仔成日口講團結,撐香港藝人
出歌出碟演唱會一毫子都冇出過
仲要話養起啲藝人

明明最harsh就係佢哋
有個歌手俾人告埋暴動都冇乜人知
https://lih.kg/1768331
可能因為屋企有d背景 先可以出黎抱不平
唔驚被自殺
佢地最叻拎hocc同杜汶澤黎批鬥其他藝人
要課金嗰時就不了
有啲其他出聲/ ig story有一兩句都係因為簽細公司 自由度較大 所以包袱細啲
仲有肥蛙
佢6月8已經po story叫人遊行
可唔可以加蝗+2 做極深藍?
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞