(有圖)終極黃藍歌手 藝人 youtuber一覽表

1001 回覆
777 Like 63 Dislike
阿哥, 你明唔撚明我成篇野講乜呀

我咪係話達哥ON9唔係因為立場呀

我阿GEM個PART就係話奶共, 但奶少兩野都比人屌少兩錢重

但你達哥搞到今時今日咁唔係因為立場, 係因為個人ON9呀, 你明唔明我成篇野講乜呀, 我上面都講左達哥係黃
佢堅黃喎...
發夢幾時見過佢就唔講啦
小薯茄唔係po m ato咩
世榮係藍
諗起杜汶澤話 如果家駒仲喺度 佢一定唔會係藍屍
連登仔就係咁口響
淨係識做冷氣軍事

唔好話係一個廣告,一份合約已經賠死
楊千嬅老公都話
佢個tour係一年前已經準備好簽晒約
涉及嘅sponsor同投資者唔係一兩個咁簡單
呢種開五六十場嘅world tour係要去幾十個城市
每個城市都有當地嘅sponsor同廣告商
仲要租場,審批
佢自己都話個賠償係天文數字,拎埋成副身家都冇可能夠賠
仲會搞到自己身敗名裂
我知STANLEY 係黃
Mirror 應該全黃啦
收到
收到
人地罷曬工表態 然後我地當睇唔到 日日淨係講tommy 咁係好?
唔可以幫襯?最簡單條條片入去比view 加subscribe 已經幫佢增加收入
人瑞嬅明明係受害者
就係出左RIP po先惹麻煩上身搞到跪低
呢度d人仲要落井下石
Tommy
何韻詩同容祖兒咁岩每邊排第一
真係百般滋味在心頭
如果佢地兩個見到,應該都會笑
我都睇到r曬頭...居然出616 po都話唔叫黃
又話同被捕嗰d同list好唔公平…
咁我地自己手足都有分和理非摺紙同勇武前線巴啦會唔會話摺紙嗰d唔配叫黃?個個要衝要用魔法先叫黃?
收到!
達哥Ming jai邊忽有爭議
打手post黎?
你覺得咁樣係利多於弊?
其實可能分分鐘佢地無左份合約
無爭議 一定係藍
已經無咗中立好耐
人地無左份約/少個廣告/比大陸搞時
真係一千幾百個view補得番?

而且唔止講緊youtuber
仲有藝人
廣告商怕爭議唔用、公司唔派job、比人雪
你點支持佢?大家只會淡忘呢個人出現過

就算話我地會撐本土藝人
起碼要build up到個黃色生態圈
說服到人靠香港人撐得起香港娛樂圈
先好意思逼人表態吧
但可惜事實係香港人自己都唔撐香港藝人
樓主真係on9到爆
Carl Ho卡爾都係黃
YouTuber: Ding ding
話佢係藍,不如話佢痴撚線
Mirror 唔知 Error一定全黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞