(有圖)終極黃藍歌手 藝人 youtuber一覽表

1001 回覆
777 Like 63 Dislike
張敬軒都有爭議
人哋大陸登台話自己係廣州人
仲要人哋出過聲,最後被迫跪地都冇幫佢哋出過聲,慘過做condom
黃YouTuber:成波之路
Viutv全黃咁滯
其實阿gem連護旗手都冇護都知咩事啦
仲作咗首walk on water
真心用water去講反抗
都唔係藍色窗簾啦掛
成套戲都冇water
https://youtu.be/1YCInueffWc

今年新人 俾人告埋暴動啦..
都有嘅
一條片囉
https://youtu.be/CIOLkFFmoUA
馬蹄露呢啲暗星都唔係嘅就算啦
食兩家茶禮最多咪牆頭草,點會係藍??
佢講過啲咩,做過啲咩你覺得係藍屍
由雨革開始已經黃架喇
個撚樣係玩樂心態呢度撚吓嗰度笑吓,週圍搞事咋
劉馬車又撐警又挑釁示威者,立場已經好鮮明
其實大J講過早前去德國個EA SHOW, 同達哥成班YOUTUBER 食左幾晚飯, 感覺達哥應該係黃, 只係唔敢表態
仲有化妝youtuber sona tina
story post 文宣
佢撐過西多士, 不了
藍絲出既黃list 認受性有限,如果由我哋出就變左認證

演藝界太依賴紅色資本,所以唔建議出(Youtuber, 同indie例外)
兩邊寫哂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞