(有圖)終極黃藍歌手 藝人 youtuber一覽表

1001 回覆
777 Like 63 Dislike
你自己睇上面留言
tim六月都出左幾次post
講緊嗰期佢地仲喺大陸出緊show
tim六月講左幾次啦
嗰期仲喺大陸出緊show
其實你問番多年資深fans達哥一定係黃
而家話唔表態想食兩家茶禮=藍
但人哋明明都屌過黑警同罷工
咁咩係公道定私怨咪大家去評價囉
Why 胡鴻鈞
source?
達哥最大問題都唔係黃定唔黃

係因為佢靠講新聞起家, 但初初又唔表態

之後一上水就係咁屌鳩D 兄弟
所以佢其實係抵死

佢處理得好D唔會搞成咁, 佢照直講因為EA 亞洲總部去撚左支那, 佢好多約係身, 大家唔好屌我屌得咁勁, 我肯定勁多人BUY佢

呢家又要小氣唔比人屌得, 屌鳩完FANS又出下POST 屌狗.... 呢D PR真係...
有晚打機LIVE 有講
呢個真係以正視聽,無啦啦個個話佢撐警又護旗,跟本冇做過,淨係衰過幾年前微博跟風致敬老兵
藍奕邦係黃
李靜儀有出過聲咩
姐係你當阿GEM 呢D, 本身都係大陸搵食
佢唔護旗, 唔打支那字, 大家都覺得佢已經比好多人好

因為本身佢班FANS 都係唔介意佢奶共架啦, 呢家都係叫比連登仔屌少兩錢重, 比返D 尊重佢

好似托哥呢D 撚樣, 班FANS唔係舊底睇開神街坊既支那人就係D 離地香港ABC, 你連登仔點屌佢唔通佢會少左FANS, 唔出片咩

但你達哥你觀眾, 好話唔好聽, 好多都係黃底, 連登仔, 你自己都唔撚識DO 既, 唔識DO 都算, 仲要一出上就屌鳩兄弟, 達哥搞到今時今日咁係因為自己ON9, 唔係因為立場
喂, 話時話, 點解個LIST 藍絲無托哥

佢屌鳩過香港大學學生會撐天琦
暗黃藝人
龍力王
垃圾清
大小姐 (有LIKE 龍力王 黃POST)
池美麗
朱凌

881 黃DJ
陳聰
郭志仁
楊樂笙
志雲大師 (要FC)
阮兆祥 (暗黃)
樂樂
朱菁
天恩
馮志豐
何飛鳳
TRISTAN
CHOCO
江健聰
江慧楓
黃日安
梁泰萊
陶傑
伍恩淇
博士

藍DJ
黃永
商台新聞部 MAY姐
YouTuber 好撚多有爭議wo
第一幕就係墮樓

然後成首叫所有俾人恰嘅用water反抗
其實佢只係為咗自己
咪撚理條友啦
點解無黃妍?
GEM好慘 又被傳媒屈態度西又比香港人屈係藍
朱凌暗黃
佢全家藍絲
係咪要佢連老家都唔認先得?
香港人移左民去外國咪一樣自稱香港人
佢冇撐警冇護旗冇拍片,只係share 生日快樂
話佢護旗咪又係連登老屈,有睇過佢微博都知道冇啦
佢一句都冇屌過手足
你地仲想點?係咪要出黎擋子彈先叫唔係藍?
商台人好高質
咪係未fc但有人話佢屌鳩手足阻住哂交通同笑鳩人罷睇愛回家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞