(有圖)終極黃藍歌手 藝人 youtuber一覽表

1001 回覆
777 Like 63 Dislike
龍心唔係黃嚟㗎咩?818佢都有去㗎喎
G.E.M.:廣東話係中文嚟㗎!
https://lih.kg/1760565
搵唔到自己名,我諗應該我係綠色
之前出post話自己係中國人或者中國一點不能少,未必一定係藍。承認自己係中國人同支唔支持香港五大訴求或者民主未必有矛盾。我覺得要睇埋佢哋平日嘅言行。如果出過post支持警察或者鬧年青人做暴徒,呢種先肯定到佢哋係藍。

張敬軒周柏豪楊千嬅丁子高,呢幾個其實有啲可惜。我覺得佢哋曾經出過post隱晦咁支持個香港人,但最後因為公眾人物有壓力冇得繼續講其實幾慘。除非以後淨係做香港市場如果唔係好難可以公開支持香港人。大陸班網民太痴線基本上講少少都俾人封殺。奈何香港娛樂市場太細支持唔到咁多歌手藝人。希望以後黃色生活圈搞得起,等大家以後唔使再驚比大陸封殺

618 po嘅ig story
黃:演員陳漢娜
填詞 梁栢堅
呢堆真心熱血
黃 睇佢上杜生個節目 講咩
香港嘅音樂真係有一大堆更值得我地去支持嘅人喺度
超級同意同小粉絲一撚樣
呢隻狗黃定藍
竟然無丁子高?
藍到出汁
美妝界

藍/ 中立L
Sue Chang
平行時空完全無理過件事+關埋comment

Chin Chin
有出story遊行
前幾日佢著到成個防暴咁播住國歌去中環挑機....
818有出?
幾個月變化咁大?!
白卡人士既世界我地平凡人真係好難理解...
TL 黃
王嘉爾
漏左達哥
佢都唱歌
牙gem其實係黃
仲有漏左肥蛙,大大小妹
唉…算啦,我諗佢自己都唔知自己係到諗咩/做咩,或者根本就控制唔到自己,都係唔好嘗試理解佢啦……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞