HSBC RED卡4% RC 或中伏分享(2)

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
但我自己少去旅行, 如果放海外都唔簽得幾多....
如果去Apple實體店買嘢可唔可以食到Apple Pay嗰4%?
有少少野想問
我岩岩vs 登記左飛行plan
係唔係到時夠rc就可以轉去亞洲萬里通?

同埋可唔可以綁埋張 red落去雙管齊下?
想轉AM, 唔係
我見隔離po 話想賺多d分可以開埋附屬卡
咁岩我個fd想同我儲里數
係咪可以去銀行開多張卡比佢一齊碌?
上網睇好似好麻煩
前兩日買左泰航機票
番單發現計左本地簽帳
其實係咪要轉貨幣去其他幣別先有機會計海外
唉, 其實如果普通信用卡問題, 不妨去番 https://lihkg.com/thread/1742113/page/38

依度問, 始終那邊正宗同高人多D
你可以試下用Apple app買左到店取,照計可以
10月2x日申請
你老味終於批
等收卡
個幾月先批!!!!!
聽聞有巴絲用呢個方法買,部機有花無得退
過撚晒BF
all in 賞世界, 但係國外網上簽賬會多過飲食?
純粹想了解下有咩消費會多過飲食...
之前講保誠app交保費都有4%, 但係聽講有2.6% online payment charge
不過係咪用保誠app or 上HSBC ebanking 交都有2.6% online payment charge?
sorry 手快禁左推文回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞