HSBC RED卡4% RC 或中伏分享(2)

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
有冇巴打知farfetch用hkd計數既話係咪都當係海外商戶?
本身揀左賞世界,如果唔計既話就用red算
vs 既經驗
海外係睇佢登記既國家,同用乜貨幣係冇關係
由2019年12月6日至12日,憑卡於OK便利店以流動電話付款(Apple Pay、Google PayTM或Samsung Pay)可享以下優惠:

單一交易淨額滿港幣30元,即減港幣15元https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-flash-special/circlek/
1. 滙豐銀聯雙幣信用卡的流動電話付款只限於Apple Pay。

2. 您每日只可享優惠一次,不論您持有多少張合資格信用卡及多少部流動電話。

基本野唔得
3. 優惠不適用於購買香煙、禮券、網上遊戲產品、流動電話儲值卡/電話卡/增值券/Wi-Fi儲值卡、網上遊戲卡、八達通產品、禮品卡、預付卡、自動售賣機/扭蛋機貨品、換購貨品、各款入場券/車票、郵票、塑膠購物袋收費、送貨服務、其他服務項目(包括但不限於預付、賬單繳費、匯款、捐款、八達通增值/最後十次紀錄影印、傳真、影印、電池充電服務、電池租貸服務、速遞/提件服務、預訂服務及相片沖曬服務)。
仲cheap過天仁個期
天仁我一日三次卡都得
除左買HaegenDaze好似都冇乜野買到$30
迎新6000蚊,
想問下TOPUP PAYME計唔計?

128 維園見

上星期五用app申請 30秒批
今日收到咭

七日買五盒奶
奶平咩
純粹諗唔到買咩
無匯豐戶口點登記張卡
佢要我入櫃員機密碼
一向都唔計
OK. 有咩買
平時都係買野飲
請問本身有匯豐 ADVANCE 信用卡
咁我兩個月內簽夠6K 有9百定3百?
同問 但係係附屬卡
想問7仔ok apple pay 比錢計唔計超市2%
屌, 1個星期仲係1 d消息都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞