[力架s快d好返] [#ValverdeOUT(26)] 巴塞隆拿球迷討論區 (324)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
L’Equipe | Chelsea and Manchester United are interested in Samuel Umtiti who has a contract with Barcelona until 2023. Umtiti's plan is to be at his best to compete 100% in the month of February when the UCL knockout round starts.
Luis Suarez: "Leo (Messi), Antoine (Griezmann) and I are trying to get to know each other more."
即係拉?
on9,依家巴塞差隻識扭波既快左翼only
美斯開到聲話最欣賞文尼踢法,鐘意睇佢踢波,膠層識做啦
五年內唔可以買猁球員
古仔合約講明?
好似係
除非猁肯賣
不過佢地應該唔肯放文尼啦
如果一億買到,我諗將會係巴塞處理得最好嘅一億收購⋯
我捻巴塞仲有無多一個一億
我諗緊依加賣丹,古、電,加埋收得番幾錢
應該兩億左右
唔想開jackto
大家快快手手推po
之後我開sun po
ok?
買返黎果陣個個都話接小白班乜乜乜
事實都打過左中中
老父:哥迪奧拿終會返巴塞執教

【Now Sports-體育】哥迪奧拿父親認為,兒子總有一天會再次執起巴塞隆拿的教鞭。

哥迪奧拿(Pep Guardiola)在周二獲加泰羅尼亞足總頒發年度最佳教練,由父親華蘭迪哥迪奧拿代領。他表示:「對,我相信他會回歸巴塞隆拿執教。自從他離家,一直都是自己做決定,我從未給予他任何建議。」

巴塞在哥迪奧拿心中肯定佔一席重要地位,曼城似乎絕對不及。他最近在記者會上,竟然把現時帶領的藍月,說了前東家拜仁慕尼黑,之後他更爆粗說:「X!我不知道自己想甚麼!」
拜仁先係哥狗真愛
買利球員外+1億
哥狗老豆中文都幾叻
睇黎哥狗下一站會係廣州恆大

決定迷車了
今年四月我們在魯營和巴塞踢了一場準決賽。巴塞剛被判了一個自由球,美斯和蘇亞雷斯還有另外一個隊友站在球邊上。自由球並不是要由蘇亞雷斯來罰,他只是誘餌。在這個時候,美斯突然徑直走過來看著我說:「怎麼樣,到底來不來巴塞?」就這樣,毫無徵兆蹦出的一句話,他說完轉過身走開了。我想都沒想,就脫口而出:「如果你想要我,我就去!」
文尼賤種狗不了
Ok
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞