[力架s快d好返] [#ValverdeOUT(26)] 巴塞隆拿球迷討論區 (324)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有華Dee 係度, 再世耶穌降臨魯營都拎唔到3冠
諗起文尼踢左翼肯定

咁岩我地左翼位爭人
甘伯盃 國王盃 超級飛機盃
文尼黎巴應該係唯一一個信得過既黑人
文尼=高級黑人
陰公, 連加泰盃都拎唔到
國王盃好能高難度
上次有sick ball帝講完messi獨食之後
而家竟然係 拉=arthur>影>>fdj
仲要av插唔到入去最後選擇
arthur今季表現一定好過拉子 拉落場失誤多過arthur
差唔多場場都有睇 arthur失誤甩波既次數真係一隻手數得唒
未計今年遠射 keypass都keep住進步
影踢順風波控節奏係幾勁 但人地打快個陣同企板冇分別
未必100%關佢事 但冇計 而家唔係以前既巴塞
fdj都廢既話真係唔識點講 最後av出親場都勁撚到仆街 點樣難插
超級盃都唔掂喇
仲講國王盃
OFFICIAL: Ansu Fati has extended his contract with Barça until 2022, with a new release clause of €170M.
Arturo Vidal's agent wants to meet with Barça to know the club's intentions with the player. [Tuttosport]
唉 其實維度真係有料 唔出就俾佢走啦
力加
去跟返哥狗頂下個中堅位先
2個速度型綠葉拉邊菱形主攻結構
教練:盤古人類
巴神呢
踢得差個陣
文狗
黑能到唔知佢原來係出左場
塊草皮綠色ga wor
青頭先會見唔到啫
跑泥地2400
@醉x
咪tag佢
呢條友成日唔見野
據西班牙傳媒透露,巴塞於周三嘅例行訓練中有五名一線隊球星於未經球會允許情況下缺席。

據報周三嘅訓練依舊由教頭華維迪進行帶隊,以備戰對馬略卡嘅比賽。當中包括達史迪根、米路、朗格利、基沙文及法基迪莊在內五名球星就於未獲球會批準下自行缺席操練。

巴塞方面暫時未就此事表態,而主將碧基早前受訪亦指自己會不經過教練批准就會去國外渡假,似乎地上最強要再改善成績必須於球會內部問題上多下苦功。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞