[力架s快d好返] [#ValverdeOUT(26)] 巴塞隆拿球迷討論區 (324)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
又傷兩個半月
斷腳都係狗
講到佢突登嚟白逗人工咁
巴塞訓練強度本身就無其他隊咁高啦
今季出左幾多分鐘蝕能到仆街
原來489歐聯主場6年未輸過

可惜作客
主場贏幾多都無撚用啦,華狗嗰Pattern就係儲埋儲埋,到啲最最最關鍵時候先大柒一場,俾10個美斯都救唔返
2013輸比拜仁之後都無再輸過
7喜年
玻璃丹係咪跟得萊斯多傷到我都鄧佢慘
但佢d決定真係好撚求其 兩年都冇進步
過人係精彩丫 但最後決定真係頂你個肺
老實講佢同古都係屁馬效應受害者
因為身價億4太over 我地要求都自然要有返咁高
如果佢地正常7-8千萬買 我諗球迷都冇咁失望
講真唔會話佢丹狗
但成日傷都唔係路
踢到美斯咁都冇撚用
次次傷就一個月起跳
有價好賣
原來下場就對馬體會
電話佬倒戈鏟草
你踢過巴塞同邊隊?

this?
vvd勁到
關你死巴狗撚事咩
我利迷
巴塞嗰個都勁
vvd-親手摧毀巴塞隆拿的人
可以阻到美斯既
只有2個vvd
【Now Sports-體育】利物浦在周六英超以2:1擊敗到訪的白禮頓,領隊高普炮轟對方的入球。

利物浦贏波後,適逢曼城和波,紅軍現於榜首領放11分。高普(Jurgen Klopp)說:「形勢就是這樣了,但若李斯特城在周日勝出,我們就只餘下8分優勢。我們不會去想這些事,只管努力勝出比賽。」

阿里遜在下半場因為在禁區外犯手球拿紅牌,成為利物浦自2012年4月以來首名被逐的門將。高普表示:「他的確犯手球,但我沒有看到。他當時100%想用頭槌解圍,但被其他球員捷足先登。」

白禮頓中堅登克以快射罰球破蛋,高普批評對方的做法:「在這個情況,若你有人格便不會這樣做。白禮頓很聰明,球證亦給予入球有效,我們不能改變,但對我來說這是100%不對的。」

歐聯快開角球偷襲就得
唔好再提得唔得
記一世
今季華帥奪歐聯
乜都唔記得哂了
發夢啦
決賽上半場入三粒,下半場被人入返4粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞