[力架s快d好返] [#ValverdeOUT(26)] 巴塞隆拿球迷討論區 (324)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

我都諗緊係咪睇錯左
原來要上戰場先夾到
練波/打廢隊夾下先唔得?
跟你講法咁不如對皇馬打吡收起美斯用青訓球員啦
踢到狗屎咁就「講真唔洗夾咩」
你呢句真係萬能key
而家又唔係要佢守好左閘之餘又要佢key pass又要佢入波
Firpo條友係一開波差d一腳變烏龍波,好彩中柱咋,仲有禁區頂攬撚住人foul、傳波交失、頂波頂出界、接美斯傳球又甩左成個攻勢無晒,要做職業球員唔係咁既樣下話,而家唔係小學學界、街場1蚊跟機踢波喎

新人做好基本野呀大佬 後備都認真對待場實事

果少少錢我又唔介意上黎9up下姐
巴塞球員作客廢一半是常識吧 上場主場佢踢得算係咁啦
【Now Sports-體育】基斯文顯然是巴塞隆拿周日作客馬德里體育會的焦點人物,主隊球迷當然沒有錯過「善待」這位他們眼中的叛將。

周日馬德里體育會迎擊巴塞隆拿,是法國射手基斯文(Antoine Griezmann)今夏離開馬體會加盟巴塞以後,首次重返萬達大都會球場。當現場熒光幕在賽前逐一公佈出賽球員名字,而輪到基斯文時,現場喝倒采聲不絕。有人從看台大叫:「去死吧,基斯文!」

到了下半場,有一張橫額展示了球迷對這位昔日球會寵兒的痛恨,上面寫著:「你因為希望揚名,忘記當一個男人。」

基斯文在這場大戰未能重拾過往在這球場的威風,他正選上陣踢足90分鐘並沒建樹,最終巴塞有賴球王美斯在86分鐘的入球,才以1:0勝出,並重登西甲榜首。

可惜琴晚入唔到
巴塞上一個打得好既黑人係咪艾比度
之後果d... song 丹 廢普 烏迪⋯⋯
黑人係有分等級的
what about yaya
耶耶仲早走過艾比度
eto
咁點解你又唔諗下
對馬體呢d前列
會用個冇經驗既後生仔,而唔係用小明/施做替工?
係因為冇得揀
鬼唔知firpo踢得差?
正選十場都冇,幾日前又踢完唔攰既咩
左閘問題係2年前就存在架喇
管理層班人有冇正視過呀?
信唔過
爛咗果兩個窿係咪利物浦掉的?
「在戰況緊湊的比賽,擁有美斯(Lionel Messi)從來都是一大優勢。」巴塞隆拿教練華維迪在球隊周日力戰下以1:0客勝勁敵馬德里體育會後說:「得到3分是重要的,但亦令我們心理帶來鼓舞。」

戰術大師VVD應該唔會理
你幾時見佢理過?
2年前我來輸畀羅馬個陣我已經笑緊佢default陣喇
default陣default換人
依家中場多咗組合,算畀面架喇
我始終覺得firpo有潛質

新仔踢得麻麻地好正常
但我睇佢今場並非一無是處
睇嚟冬窗走既應該係vidal 拉呢排無啦啦又得寵翻
老實講近幾埸條左路真係幾無板斧
廢普出波唔掂 基士文又唔會落底
搞到下下都回後
唔撚係呀, 可能係想chok 高個價黎賣呢
「原來要上戰場先夾到,練波/打廢隊夾下先唔得?」
首先,練波夾同真係上場踢邊有得比較,練波踢到識飛同落場踢係兩回事。

其次,上場對多蒙特算唔算廢隊啊?佢表現如何?
佢今場表現可以話係災難級,但唔deserve咁樣瘋狂屌。

「跟你講法咁不如對皇馬打吡收起美斯用青訓球員啦」
你呢句嘢係咪有啲問題,而家小明傷咗而家先要用佢啊,做下research先啦
打下體你估華維迪會用佢先過小明咩?
之前華維迪寧願用杯麵打左閘都唔俾機會佢啦
開季屌鬼話唔用佢,而家用佢,踢屎一場俾你踩到地底泥咁。

「踢到狗屎咁就「講真唔洗夾咩」你呢句真係萬能key」
喺到曲解我句說話俾撚足機會都踢到咁嘅你屌鬼我唔會覺得有問題,而家係佢上場踢得唔差,今場作客打下體踢得廢就俾你踩到咁。
最撚好就唔使夾,一買翻嚟即食踢到小明咁款就啱你心水喇。
話我句嘢萬能key,又唔撚諗下上文下理同現況。
3張幾chok得幾高 有個20m都汁閪到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞