[力架s快d好返] [#ValverdeOUT(26)] 巴塞隆拿球迷討論區 (324)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Ok咁我放長雙眼睇Firpo成材
狗狗你係咪話某人老公?
呢度好多個老公
有個係落星牌
一個係銀河牌
你想搵邊個?
召喚落星牌老公
琴晚唔訓等到四點睇Firpo破壞晒巴塞d style嬲嬲地姐
華氏巴塞有咩style可言
就係球員自己組織同發揮
遲d會唔會有攝氏巴塞?
屌你
有啲人踢足幾季臨走都唔啱巴塞style 你對一個踢咗幾場嘅新仔有咩期望
一個利物浦一個羅馬
唔係reference to cybertruck個press con?
明明就寫住中場同後防
唔放大睇真係睇唔到
Rafael Hernández

Valverde’s strategy of “Messi, please for the love of god win this shit for me” worked wonders.

Messi wins it against the odds in the league, most consistent player in football history.

He wasn’t just playing at the toughest away match yet, Mateu Lahoz was also officiating it.

Messi's going to carry Barcelona to another league trophy. Greatest of all fucking time 🐐
小明傷左咩?近2,3場都唔見佢
Firpo算係咁啦
華狗識閪教新人咩
點都好過半場喊完場屌球迷嘅艾巴啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞