[力架s快d好返] [#ValverdeOUT(26)] 巴塞隆拿球迷討論區 (324)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
包皮就算啦 鬥跑就有佢份
同一年紀佢同美斯大哨比根本兩回事
美斯當年跟細哨學野 佢跟屁馬學尻屎野
論衝擊力,包皮的確係依家數一數二勁
但論整體影響力,尼馬都 >>>>> 包皮啦
我唔覺得包皮可以做到6:1既第4球同最尾個球
De Jong 一定係最 TOP
在於佢可以放中場任何一個位都打到,CDM 係最佳
而 Arthur 打 CM 又係穩定人腳

影 拉 維 其實三個都係輪換架喇
影贏體系傳球能力 但輸體力
拉....唔識講,有時交到功課仲有時打少個
維贏體力攔截,仲都係中場最缺乏嘅嘢,但出維度就打得亂啲
唔好拎 6:1 呢場波嚟講了
可一不可再
話時話 包皮嘅代表作係邊場 對曼城嗰場 定係對阿根廷嗰場?
對阿根廷個場係講緊咩?
踢25碌地幅gif?
得個快字佢最好唔好受傷 好似巴爾咁就死火
佢代表作除左爆人真係唔太記得有冇一扭幾再射靚波
我覺得佢可以學c朗做入球機
但天份唔係美斯屁馬果種天才
傳波射術身體質素屌打丹比利
仲有300留言,快推!

到時踢差一兩場就叫包狗架喇
係PSG應該都仲未會 但去到吾皇就難講
易傷呢part已經無野好講
睇到佢出場踢波 難過足上帝顯靈
有 de jong 之後其實多左好多跑動,
同埋de jong d anticipation去截波都幾好
係冇錯,進攻上仲未有好大幫助用波帶波冇咁多, 始終唔似拉仔夾慣夾熟咁比較易彈到D波比前面,
都想de jong 可以踢得放D
啱啱先嚟到無幾耐 之後中場組合仲要成日轉
係要多D時間適應 好想見番係Ajax時候既佢
個位真係場場唔同, 一時LCM一時RCM一時CDM
可以同一場踢哂三個位都試過
其實de jong 最好一定係踢左中中,不過依家多數放佢係右中中,因為巴呢個位係最弱
尼馬係自私唔生性姐
點都》〉》〉 包皮
好期待dejong之後既成長
始終都要適應
對下體絕殺嗰球佢做分波個角色
包皮要多啲磨練, 都算有潛力

不過講爆, 突破扭波既話美斯同年已經勁過佢多多聲
速度就算係後生美斯都唔夠包皮快 條友真心去跑步好過踢波
大家都係後生嚟計 齋速度 包皮>美斯 計變速美斯>包皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞