‎康文署 文化工作副經理 (2)

349 回覆
3 Like 2 Dislike
張waiting 會無限extend
佢會隔咁上下就再寄信通知extend waiting list
咁宜家係要send信去問下個waiting list 排名?佢會俾你咁好架?
要填表去拎,除咗問排名仲可以拎埋面試分表,詳情可上上網自己search細節~
表格:https://www.pcpd.org.hk/chinese/publications/files/Dformc.pdf
btw,都恭喜有waiting list,AM位正常都用得晒條list,純粹睇要等幾耐
其實有啲頹… 因為真係好討厭宜家份工,我諗我都搵其他工先,waiting真係唔知等到幾時

我年紀都唔細啦⋯⋯

你要加油,祝你好運!
原來有得查waiting list 排名架!?thank you for sharing

屋企人剛剛打黎,我都收到waiting list 信,希望唔洗等太耐啦
你呢句說話好勵志充滿左正能量
試下打去扮晒野問waiting list有幾多人,睇下佢肯唔肯講
下星期一試下先,無信係手唔知打去邊問
Wairing
Waiting都仲有機會呀!唔洗喊既!
灰左兩日 有冇巴打已經填表,打電話去問waiting list 排名?
打咗成朝都冇人聽電話
係咪打封信個電話?
不過我諗佢都一定係叫你填表過黎先
我冇打呀⋯ 但封信上面有電話咩?知道左Waiting list 之後已冇乜心機睇封信

我係到研究緊點填個表,乜我地有Candidate No.咩?佢Waiting list 封信都冇寫,我要搵返之前interview嗰D信⋯
信上面有晒電話同candidate no.喎
頭先食Lunch 已出去寄信

你呢?你打電話,佢肯唔肯答你?
打過去會direct你去返私隠專員個邊⋯⋯都係要寄信過去,你淨係request for waiting list number?
唔係呀,我要埋面試個分紙
嗯,我冇要分紙,覺得班老細都係揀完人先求其寫幾句
巴打你收到佢叫你交錢的通知未,成個星期咩消息都冇⋯
乜都未有
btw其他人消失晒嘅⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞