[燒錢台] 手袋分享區 (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有好多女仔朋友廿頭都用Lindy
氣質重要啲
lindy有好多假野
之前都想買,但睇youtuber review話條拉鍊好難拉,會刮手,同埋唔算好好放嘢就放棄
不過其實講真係街就咁行過係咪好難睇得出真假
我自己唔識睇
但有陣時見到啲色知道冇出過,就知係假

lindy成6萬
香港咁多後生有錢女咩
其實真係幾多下

但不是我
難拉但唔刮手
細格對我黎講係裝飾
大格放到我需要既野 我覺得好ok了
銀包紙巾個啲都放到
真 以前啲同學中學時已經用緊celine luggage 同著mcqueen波鞋 戴cartier手扼
咁誇張
有父幹真係好
我都係做左3,4年野今年先捨得買hermes
係好誇張
講緊佢同佢細妹都去埋英國讀書 呀媽係用birkin
我以為grad din啲人已經揹哂classic flap去
真 以前啲同學中學時已經用緊celine luggage 同著mcqueen波鞋 戴cartier手扼
咁誇張
有父幹真係好
我都係做左3,4年野今年先捨得買hermes
係好誇張
講緊佢同佢細妹都去埋英國讀書 呀媽係用birkin
我以grad din啲人已經揹哂classic flap去
係咪問老母借
不過我識好多人老豆老母瘋狂買袋俾佢地
我細個都會偷老母d birkin 用
兩母女d 袋唔係可以share 用架咩
買得過嘛?長銀包放唔放到?
細背囊暫時睇得啱呢款咋
請教各位, 我見mytheresa個網有個Chloe袋好鬼平, 我點知呢個袋係咪假 / A貨呢?
https://www.mytheresa.com/en-hk/chloe-marcie-baguette-small-leather-shoulder-bag-1285388.html?catref=category

搵過Chloe官網冇呢個袋, 定係舊款mytheresa做特價, 所以官網冇呢?

亦搵過Hannah網有呢個袋既, 但Hannah又係咪信得過呢?
http://www.hannah.hk/tc/home/product_list/product_detail.html?ic=CHC19AS148A37
真係唔明d女係咪真係咁有錢 個個都有個Lindy
左邊個個candy tong做空姐份糧真係夠cover咩
可能人地送呢
佢成身上下都係名牌
買二手
咦家好多女仔都係咁我身邊都有啲搵20k一個月但淨係cf都有齊三個size,八卦到係佢自己買,因為同屋企人住,又唔洗比家用唔洗供樓,所以個個月份糧都用黎shopping囉
去法國買平好多
同埋有啲空姐做代購搵唔少

利申唔識佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞