[燒錢台] 手袋分享區 (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

碌ig見到真人慘事
gucci qc有冇咁差
Gucci啲野不嬲都
我有個lv差啲斷帶
以後用貴袋唔敢放咁重
我媽個neverfull就係!用到條帶不成型
唔撚係嘛 仲諗緊買粉色
好彩你未買
原本2200,00yen,有7折加退稅就140,000yen埋單
係咪要問 sales 我9月去嗰陣得 cube 同 trapeze
想買黑金coco handle 唔個番貨未
想買個celine micro luggage handbag比女友
有冇邊間代購喺有保證啲
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
專門店買喇
想問下邊到有d handmade 返工look 既手袋睇睇?
想送比人
我覺得冇代購係100%信得過,仲要近年好多代購都混貨賣
比萬幾蚊如果咁唔好彩係假嘅,你銀包肉痛之餘女朋友都冇面
俾得起萬幾蚊就唔差嗰小小 起碼確保100%真 咁貴買個袋我唔會想佢有1%有機會係A貨 由其而家啲A貨真到咁
好易整污糟
買貴野唔捨得買白色
人血饅頭王HK Apocalypse 梁樂聞無去過示威!搵黃色經濟圈水原來真藍絲,俾咗資料小心!
https://lih.kg/1773154
買喇 個款大方長青
幾好用 塞到好多嘢
比想像中防刮
belt真係老是常出現, 所以我都好少拎出街
me too自從好多大媽都咩之後就冇點再用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞