[燒錢台] 手袋分享區 (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係囉
前幾日去買嘢好多人
行咗幾個圈先有SA幫我
你想要個個款係咪bethni推介個隻?
頭先中環chanel有個今季紫色 3300
但得display我冇要到
仲有個黑色羊皮
係呀係呀!
最想要navy blue 但黑色都可以
我都有見到紫色
本身好想買都有諗照要 但又講唔出口話要
個SA好好話係咪想要黑色?叫我不如等下
佢上星期幫我check話全線無
黑色都應該照殺
我之前上個星期都有問sa有冇依款
佢都話冇 同埋每間返好少貨 我叫左佢幫我留意一下
我反而唔想買黑色 因為本身Chanel 銀包都黑
我見佢果size 好似有d細
諗緊有貨既話買唔買好
前排買咗個黑牛金扣送比人 佢話好好用 八達通唔洗攞出黎do
Element 叫SA 留
一直覺得chanel 太lady, 突然有場合先發現所有手袋都唔襯, 心思思想買個

如果2揀1, classic flap 定19 好? 19好似causal d? 定classic 可以襟興d? 定其實唔到我揀, 乜都無貨?
咁你想買咩色?
我成日用細袋多所以佢個size反而我好鍾意
我拎過其他上手睇都係最鍾意呢個款
雖然牛皮比較理想 但太想要既關係羊皮我都ok
想買dior漁夫😢
我覺得19係chanel最樣衰嘅系列
好認同
真係唔靚
個cc Logo 整得好柒
唔知點解吹到好hit 咁
Navy都得呀 我唔想再係黑色
我想要牛皮呀 羊皮我會易整殘
個size 令我有d猶豫
19真係好醜樣
咁都係focus 返去classic 先, 希望有貨
Chanel 珍珠袋都幾靚
見街多左人孭
有冇絲買左?
我留左幾間都從未試過call back
自己得閒去巡舖仲好
我最後買左白色牛皮
好靚
btw佢黑色羊皮已經又全線無晒
竟然係咁
仲覺得佢好好人咁
Chanel sa真係養唔熟
經常喺同一個人度買嘢
叫佢幫你留意 明明佢有貨佢都唔會同你講
無上心
要你自己耐唔耐問,佢咁岩有佢就會覆你
買佢啲嘢真係自己周圍去睇下有冇仲好
以前都話諗住同一個買會方便啲
依家佢啲嘢咁易買就算啦自己去巡舖
今日買?驚唔驚污糟?有沒有相睇下
本身我都咁諗以後買野搵返同一個方便啲
我遇既SA都係男仔
所以感覺上幾好 但唔知佢會唔會真係唔記得搵我

想問下有belt嘅絲,個結啲紋係唔係正常?
就咁望好似好乾裂咁
利申未擁有過貴袋唔識野
男朋友話有問題14日內可以拎番去換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞