[燒錢台] 手袋分享區 (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
去專門店望下實物先 呢隻色好靚又易襯 但我個人好論盡 淺色容易整污糟
Gucci?
LOEWE幾靚我覺得
啱啱睇左真係幾靚
我係法國老佛爺百貨公司買
因為住隔離酒店 日日起身去景點前等開門入去行
返酒店訓教前又入去行
原價2500歐
前一日幫個fd買celine box 送咗張抵30歐嘅券(專門店應該冇呢活動)
用咗姐係2470歐(未退稅)
搞完退稅單佢再送多一張30歐嘅消費劵(不過要翌日先可以用)

呢個袋我問咗幾日先有貨
臨走前一日朝早等佢開門沖入去問sa有冇貨
終於有唯一一個
試上身戈陣有個大陸女人問有冇貨
個SA指住我同佢講話得返我咩緊呢一個
個大陸女人仲問我要唔要我梗係話要
買完除咗有種滿足感仲有勝利嘅感覺
我都覺Saigon 好靚呀

不過我覺得個handle 如果唔係木應該仲靚
可唔可以比啲骨氣?
Dior 奶共奶到咁仲衝去買佢
冇呀,入面得trotteur同trapeze
有阿佢最新款岩岩出
peekaboo 又如何??? 價錢係咪值過CHANEL
有冇人知ssense、matchesfashion呢啲會唔會容易有假貨?
想買個valentino袋俾女朋友,始終都成萬蚊
佢鐘唔鐘意呢個牌子先?
呢個牌子唔多絲打鐘意
驚你好似之前買咗gate同puzzle bag嘅巴打咁
佢都有話過ok既 有啲石圍住四條邊既上膊袋
好似都幾靚
有睇過下saint laurent tote
佢鍾意大袋
好想知果位巴打最後點
有冇黑金?好爭扎呀!好想買但係冇牛
自己知自己事 羊應該好快俾我整花
女朋友想買名牌袋,但佢想要LV/Dior
黎緊會去東京御殿場個outlets
outlets買係咪會啲?
但我見東京嘅outlets都冇LV/Dior
如果要日本買係咪得啲中古店?
有冇巴絲喺stylux修復過皮具?
我個kelly浸到水勁大撻漬
啲皮浮咗起身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞