[燒錢台] 手袋分享區 (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有無行多幾間先買?
屌唔記得不推文
差5k一定揀後者
絲打買咗咩色咩size?
我掙扎緊買深藍定淺粉mini hammock
有無圖呀?
Farfetch有無人夾單 差800港紙先夠
有9折code
家姐叫我幫放左個celine手袋有冇絲打推薦邊到放好?米蘭?
我有個接近全新Chanel small Handle 灰色銀扣都想放,各位有無好介紹?
我麻麻地個款
回覆番你:唔敢係buyma買太貴既野(之前買過一樣千幾蚊既野個經驗都還好),但梗係覺得呢個平台好冇保障,好似咩人都可以放野上去賣咁,就算寄到黎發現係假,都唔知個平台可以對賣家做D乜,感覺上追討唔到,同係Carousell買野差不多……
我覺得hammock/young型好多,puzzle愈黎愈多阿姨用
幫推同問

我都俾beth燒著左

放loewe small size 全新$16500
10月歐洲買,有收據,塵袋
有意請留tg
問女仔背囊得唔得
3-6k budget,裝到a4 size
最好黑色 皮料,唔該
想問大家意見
依家手上有個Celine cabas phathom small 大象灰 新logo
加唔加$3000同人換
Celine luggage mini 荔枝皮黑 舊logo

利申: 平時番工用, 放14吋電腦(3.7磅) 同銀包電話鎖匙。
其實我都知luggage 係好重... 但係始終係signature bag
我對cabas個外觀design係無感, 但係佢實用性高, 而且好輕
15 16中, 求意見
咩袋先? 米蘭好似唔收celine. 就算收都放得勁低, 因為celine唔保值。Brand off 都係放得好低。放係ig shop寄賣啦 可能慢少少但冇蝕咁多
我覺得絲打手頭上個袋好實用
我用過Celine micro size都重到頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞