[燒錢台] 手袋分享區 (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
要咁大 仲要皮 3-6K有D難喎

一就中價brand (tory burch, coach etc) , 一係就要買貴D。

其實個人覺得backpack 要放到A4 買nylon其實好D, 如果nylon就多好多choice. YSL, Prada , Balenciaga ,Valentino, 都買到。
想買個短銀包,呢個靚唔靚
想輕就唔好celine了
不過佢個扣好容易回彈,扣唔實
韓國有咩brand 抵買 或有咩brand 必買架?
應該都係得D中價brand,Rebecca Minkoff / Zac Posen? 個人唔太鍾意Michael Kors/ Kate Spade個D
same,唔鍾意MK/ Kate Spade/ TB個啲brand,其實Rebecca Minkoff幾襟用,而家又black friday超平
我覺得mansur gavriel好好
Marc by Marc jacob都唔錯
agger皮太大個我覺得唔好睇
有冇絲打有建議 唔該哂
想問絲打會唔會介意袋同銀包同色

女友有celine belt大象灰
想送celine strap wallet 大象灰配白比佢
冇問題喎
如果唔介意俾多少少而佢又ok chanel,
呢個係唔錯
但短銀包仲要裝埋鎖鑰我就真係無提議了
呢個$4200

我覺得navy blue都唔錯
因為我有黑牛Chanel 銀包
想買其他色

有冇人有買用開呀?見佢又有個擺相幾好
呢兩個我都比較過,但coin purse個人覺得無咁實用
我而家用緊個銀包都係壞咗個扣
諗住lv會實淨啲
自己用緊 細細個好方便
都裝到幾多卡 (10張冇難度)
用細袋個時 sip啲紙幣入去直接當銀包
我自己用緊個個就係navy 好用啊細細個又慳位
請問大家有無係 Mia Maia 呢個網買過野?有嘅話,經驗好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞