[劇透] KNIVES OUT 《神探白朗:福比利大宅謀殺案》劇情討論

361 回覆
82 Like 6 Dislike
其實我會偏向前者
因為好多setting都係RJ自己一個諗出黎

雖然後者都係唔係好
戲入面呢個位有少少唔明
點解女主可以仲堅過何君堯?
連2cm痕跡都傷唔到?
代表佢平時好用心照顧爺爺先會本能地分到邊樽打邊樽
前者SuBvErT YoUr MiNd
後者 FEMINIST AGENDA 仲要都係鍾意亂嚟
真係寧願第9集就咁鏡花水月UNCAN咗TLJ算
佢本身係護士,打針打左幾百次,熟手到唔洗依靠label都分到d藥
但係打完針睇到樽藥既(假)label,下意識就誤以為自己打錯藥
其實JJ都已經不滿到擺曬上面
所以9有好多位(造型&劇情)都係會直接駁番7而唔係8
好似rey拎番碌棍 kylo戴番面具
唔講咁多了 有劇透 同埋廢時騎左個post
Season one didn't come up to my expectation whereas season two fulfilled my expectation.
007好正
根本成個架都係道具刀嚟,真刀係得阿伯割喉嗰把
好想知呢條友係咪bot黎
好肯定答你 唔係
我覺得呢套好睇過東方快車,可以令觀眾一齊推理,東方快車又係結尾大揭曉,唔好睇。
點解女主對鞋會有血
呢度最正係連返Harlan 開頭講話自己都開始分唔到啲刀真定假
個個都話拗唔贏,但根本無拗過
我果場有啲聲但唔算大,有人頂唔順大叫靜啲啊唔該
邊套
幾正
好多大粒野
0悶場
值得一睇
佳作
睇到勁辛苦,用返英國口音唔明有咩問題...
但係佢同時增肥拍真係唔話得,仲有007拍緊唔係應該要連戲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞